Syksyn 2020 kenkämuoti

Uusi kenkämuoti saapuu jälleen syksyn myötä, kun kesäsandaalit laitetaan telakalle ja uutta inspiraatiota etsitään kenkäkaupoista. Syksyllä 2020 katukuvassa näkyvät esimerkiksi 90-luvulta paluun tehneet loaferit. Nahkaiset loaferit eivät hätkähdä pienestä vesisateesta ja ne on helppo yhdistää ruutuhameisiin ja suoriin housuihin. Loaferit sopivat sekä miehille, että naisille ja unisex-muoti näkyykin tänä syksynä erityisen hyvin juuri kengissä. 

Maiharit suojaavat jalkoja jälleen

Dr. Martens on maihareiden suunnannäyttäjä, joka on valmistanut kestäviä maihareita jo vuosikymmenten ajan. Maiharit ovat pehmeät ja miellyttävät jaloille ja ne henkivät edelleen myös alakulttuurien kapinahenkeä. Mustat maiharit ovat ehdottoman unisex ja ne sopivat loistavasti niin hameen kuin farkkujenkin kanssa. Ajattomat nahkaiset maiharit ovat pitkäikäinen hankinta, joiden hinta/laatu -suhde on ehdottoman hyvä. Dr. Martensin maihareita löytyy lukuisista eri verkkokaupoista ja merkillä on myös useita eri malleja tarjolla. 

Yhdistä bootsit ja hame

Bootsit voivat henkiä vahvasti cowboy-tunnelmaa tai toisaalta niistä voi löytyä myös yksinkertaista tyylikkyyttä. Bootseissa voi olla mukavasti maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä, joilla voi leikitellä vapaasti. Bootsit ovat myös käytännöllinen jalkine Suomen syksyyn, joten jalat pysyvät kuivina ja korkea varsi lämmittää nilkkaa. Syksyn 2020 kengät ovat väritykseltään tummanpuhuvia ja perinteinen musta ja ruskea pitävät vahvasti pintansa. Kenkäkauppojen valikoima on kuitenkin laaja, joten värien ja valkoisen ystäville löytyy varmasti myös sopivia kenkiä. 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun