Aika lenkkareiden jälkeen - syksy ja talvi 2019/2020 kenkämuodissa

Kevät ja kesä 2019 olivat lenkkareiden kulta-aikaa ja paksupohjaisia, ysärihenkisiä lenkkareita yhdisteltiin rohkeasti monenlaiseen tyyliin. Jopa mekko ja lenkkarit -yhdistelmä oli käytössä ja naisellisen sirot tennarit jäivät tänä kesänä monilla kaappiin, kun jalkaan iskettiin järeämpää lenkkaria. Tekniset lenkkarit ovat lempeitä jaloille, jos vertaa tunnetta korkokenkiin, joten lenkkareiden täyttämän kesän jälkeen onkin katseltava kenkämuodista sopivat vaihtoehdot syksylle ja talvelle 2019/2020. 

Vaelluskenkä on hyvä valinta syksylle 2019

Mukavuus ja luonnonläheisyys ovat nyt myös osa kenkätrendejä, joten vaelluskenkä onkin oivallinen valinta syksylle 2019. Vaelluskenkä on tehty ajatellen luonnossa liikkumista, liukkaita sammaleita sekä märkiä polkuja. Vaelluskenkä sopii myös kaupunkien liukkaille asfalteille ja puistopoluille. Lenkkareille tottunut jalka kyllä varmasti sopeutuu muotoilulle vaelluskengälle, joten ilmojen viiletessä vaelluskenkää kannattaa pukea jalkaan. Vaelluskenkien suunnittelijana tunnetaan esimerkiksi Salomon ja merkiltä löytyykin useita eri malleja syksyn poluille. 

Ylipolvensaappaat ovat syksyn 2019 juhliin sopivat

Ylipolvensaappaat ovat tyylikäs valinta syksyn jalkineeksi. Neulemekot ovat muodissa syksyllä 2019 ja ylipolvensaapas sopiikin seuraksi täydellisesti. Ylipolvensaappaita voi liittää myös neule + hame yhdistelmän joukkoon.Ylipolvensaappaat sopivat loistavasti sekä mekkojen, että tiukempien housujen kanssa, joten niitä on mahdollista yhdistää monenlaiseen tyyliin. Ylipolvensaappaissa on monenlaisia korkoja, mutta kenties suosituin korko on matala ja tukeva. Ylipolvensaappaissa klassisin väri on musta. Pitkä musta saapas saakin yleensä näyttämään sääret pidemmiltä kuin esimerkiksi nilkkureiden kanssa.

Venykenilkkurit ovat hyvä valinta töihin ja vapaalle

Venykenilkkurit ovat nilkkureiden suosikkeja syksyn 2019 kenkätrendeissä. Venykenilkkuri onkin loistava ja monikäyttöinen valinta niin töihin, kuin vapaa-aikaankin. Venykenilkkuri on helppo pukea jalkaan ja korkovaihtoehtoja on monia: matala, kiilakorko tai paksupohja. Nilkkuri istuu siis monenlaiseen tyyliin ja tilanteeseen, joten se on hyvä valinta omaan kenkäkaappiin myös syksyllä 2019. Venykenilkkureita on saatavana monissa eri väreissä, mutta tyyliltään ne ovat usein klassisia ja yksinkertaisia. 


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun