Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ASICS
Adidas
Bagheera
Clarks
Columbia
DC Shoes
Ecco
Fila
Fitflop
Fivefingers
Haglöfs
Ipanema
K-Swiss
Kappa
Keen
Lacoste
Lowa
Meindl
Merrell
Millet
Mizuno
New Balance
Nike
Only
Palladium
Polecat
Puma
Reebok
Roxy
Salomon
Saucony
Scholl
Skechers
Tamaris
The North Face
Timberland
Tommy Hilfiger
Under Armour
Viking
Gioseppo
Inov8
Melluso
Salewa
Tecnica
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Nelly kengät
Scandinavian Outdoor
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Urheilukengät

634 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Naisten urheilukengät netistä

Laadukkaat urheilukengät ovat ostos, jota ei todennäköisesti tule katumaan. Ostaessa hyvä urheilukengät netistä varmistaa sen, että liikkuminen on miellyttävää myös jaloille ja silloin on todennäköisempää, että liikkuminen innostaa entistä enemmän ja liikunta lisääntyy. Hyvät urheilukengät voi saada aika halvalla, joten urheilukenkien osto ei yleensä jää hinnasta kiinni. Toisaalta urheilukenkiä ostettaessa kannattaa sovittaa useampaa mallia ja tunnustella, mitkä kengät sopivat omaan jalkaan. Kengän leveä lesti on usein ilmoitettu urheilukengän tiedoissa, mutta kengän mallista riippuen kannattaa sovittaa myös eri kokoja, jotta saa juuri siitä kengästä itselle sen sopivimman koon. Netistä kannattaakin tilata useammanlaista urheilukenkää useammassa koossa, jotta löytää itselle juuri sen sopivan urheilukengän. Urheilukengät on suunniteltu yleensä lajikohtaisesti, joten esimerkiksi fitness, juoksu- ja valluskengät ovat kaikki suunniteltu juuri siihen käyttötarkoitukseen. Toki on olemassa yleisiä urheilukenkiä, jotka sopivat kaikki esimerkiksi kävelyyn.

Paljasjalkakengät netistä

Naisten paljasjalkakenkien lähtöajatus on siinä, että käveleminen ja juokseminen olisi mahdollisimman lähellä paljain jaloin kävelemistä ja juoksemista. Paljasjalkakengät kuitenkin vaimentavat kivien iskun jalkapohjaan, vaikka maasto tuntuukin jalkapohjissa eri tavalla kuin perus juoksukengillä juostessa. Paljasjalkakengät sopivat hyvin myös kävelyyn, jolloin jalkapohja ei joudu niin koville muutenkaan. Paljasjalkakengät eivät tue jalkaa, joten jalan omat lihakset saavat helposti vahvistusta. Paljasjalkakenkiin on kuitenkin totuteltava pikku hiljaa, jotta jalat eivät rasitu liikaa ja jalan omat lihakset pääsevät vahvistumaan. Tunnetuimpia paljasjalkakenkien valmistajia on Merrel. Paljasjalkakengät soveltuvat hyvin erilaisiin maastoihin ja selvä tuntuma maastoon tuo lisää mielenkiintoa luonnossa liikkumiseen. Asfaltille paljasjalkakengät ovat kuitenkin liian kevyt vaihtoehto, ellei sitten juokse asfaltin viertä. 

Sisäurheilukengät naisille netistä

Sisäurheilukengät ovat pohjaltaan vaaleita kenkiä, jotka eivät tee mustia jälkiä liikuntasaleihin ja sisäpelikentille. Sisäurheilukenkiä löytyy niin lentopalloon kuin käsipalloonkin suunniteltuja, joten jos hakee netistä tietyn sisäpelin kenkiä, niin se kannattaa huomioida haussa. Sisäurheilukengät tukevat usein jalkaa hyvin, estäen nilkkavammoja. Sisäurheilukengän pohja on suunniteltu sisätiloihin, joten sisäurheilukenkiä ei kannata käyttää ulko-olosuhteissa.

Siirry alkuun