Lasten sandaalit netistä

Lasten sandaalit ovat kovalla käytöllä kesällä ja lomareissuilla, joten kaudessa voi kulua hyvin sandaalit jos toisetkin. Lasten sandaaleja on helppo ostaa netistä ja valikoimaa riittää aina juhlasandaaleista rantasandaaleihin. Lasten sandaalit ovat kevyitä ja yleensä ne on myös helppo laittaa jalkaan ja riisua jalasta pois. Materiaalina on usein muovi tai nahka ja värejä löytyy joka lähtöön. Lasten sandaalit ovat yleensä edullisia kenkiä, mutta toisaalta alesta voi saada myös sandaaleja edullisemmin kuin normaalisti. 

Rantasandaalit ja varvassandaalit lapselle

Rantasandaalit on suunniteltu kestämään hiekkaa ja vettä, joten hiekkaleikkeihin kannattaa ostaa netistä sandaalit, jotka on helppo pestä yhä uudelleen ja uudelleen. Rantasandaalien joukossa on lapsille myös varvassandaaleja, mutta varsinkin pienemmällä lapsella ne voivat tuntua hankalilta jaloissa. Varvassandaaleja kannattaakin ehdottomasti sovittaa lapselle ennen ostopäätöstä ja muistaa, että varvassandaali ei ole suunniteltu pidemmille kävelyille. Rantasandaalin tulisi olla mukava ja kevyt jalassa. Yleensä rantasandaalit on valmistettu muovista tai muusta kestävästä materiaalista. Puukenkä -mallisia sandaaleja on netissä tarjolla todella paljon. Pieni kanta ja leveä lesti tekevät puukenkä -mallisista sandaaleista miellyttävät useimmille jaloille. Puukengissä voi olla materiaalina puu, mutta useimmiten kyseessä on muovista valmistetut sandaalit, joissa voi olla myös remmi kantapään takana. 

Poikien ja tyttöjen sandaalit netistä

Sandaaleissa on jonkin verran jakoa tyttöjen ja poikien sandaaleihin erityisesti, jos kyse on juhlavimmista sandaaleista. Useissa verkkokaupoissa voi hakea erikseen poikien sandaaleja tai tyttöjen sandaaleja, mutta jos värillä tai mallilla ei ole suurta väliä, niin hakutulosta voi rajata vaikkapa sandaalin koon mukaan. Sandaaleissa on jonkin verran mukana lasten suosikkihahmoja, joten netistä löytyy varmasti mieluisia prinsessa- tai autosandaaleja. Poikien ja tyttöjen sandaaleja voi ostaa myös kätevästi alesta aina kauden päätyttyä, niin on seuraavaksi kesäksi jo sandaalit odottamassa.

Siirry alkuun