Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ASICS
Adidas
Armani
Birkenstock
Bugatti
Calvin Klein
Camper
Caterpillar
Chicco
Clarks
Crocs
DC Shoes
Diesel
Dockers
Ecco
Ellesse
Fila
Gant
Geox
Havaianas
Hunter
Ipanema
K-Swiss
Kamik
Kappa
Kavat
Keen
Lacoste
Levis
Lloyd
Lumberjack
Marco Tozzi
Melania
Merrell
New Balance
Nike
Pikolinos
Polecat
Puma
Quiksilver
Reebok
Reef
Rieker
Salomon
Scholl
Skechers
Stonefly
Superga
The North Face
Timberland
Tommy Hilfiger
UGG
Under Armour
Vans
Xti
Everlast
Giesswein
Gioseppo
Lotto
Melluso
Nude
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Ellos
Scandinavian Outdoor
Spartoo
Stockmann kengät
Stylepit kengät
Poista kaikki suodattimet

Sandaalit

859 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Miesten sandaalit netistä

Miesten sandaalit on helppo löytää ja ostaa netistä, kun kesä tai lomamatka lähestyy. Miesten sandaaleja on netissä tarjolla useampia malleja: rantasandaaleja, varvassandaaleja sekä puukenkä-mallisia sandaaleja, kuten Crocseja. Sandaalit tulee olla miellyttävät jalassa ja niiden tulee kestää myös kulutusta. Vesi ja hiekka kuluttavat sandaalia, joten rannalla oloa varten kannattaa hankkia erikseen rantasandaalit. Rantasandaalit ovat usein materiaaliltaan jonkinlaista muovia tai kumia, mikä kestää hyvin pesua. Sandaalit kannattaakin aina huuhdella käytön jälkeen suolavedestä ja hiekasta, niin sandaalit kestävät pidempään käytössä. Miesten sandaalien materiaalina voidaan myös käyttää nahkaa, kangasta, korkkia tai kumia. Osa miesten sandaaleista on tyyliltään siistempiä ja osa taas urheilullisempia. Sandaaleita voi siis ostaa netistä myös eri käyttötarkoituksiin erilaisia sandaaleja. Esimerkiksi nahkaiset miesten sandaalit sopivat tyyliltään myös töihin.

Miesten rantasandaalit

Miesten rantasandaalit eivät ole kengiksi kalliitta, mutta jos haluaa entisestään säästää, niin sandaalit kannattaa ostaa alesta. Yleensä sandaalien paras ale-aika on syksyllä, jolloin valmistaudutaan verkkokaupoissa jo tulevan vuoden malliston myyntiin. Netistä voi saada miesten ale rantasandaalit parhaimmillaan jopa alle 10 eurolla, joten netistä voi siihen hintaan ostaa helposti vaikka useammat sandaalit varastoon. Toisaalta rantasandaalit myös kuluvat käytössä ja niitä on uusittava tiuhempaan tahtiin kuin vaikkapa miesten puvunkenkiä. Miesten rantasandaaleja on varvassandaaleja eli flip-flop -sandaaleja, mutta myös perinteisiä urheilullisia sandaaleja, missä kumiosa ei tule varpaiden välistä. Rantasandaaleja on väriltään monenlaisia: yksivärisiä, monivärisiä ja kuviollisia, joten jokaiseen rantakassiin on mahdollista löytää sopivat rantasandaalit. 

Miesten puukengät netistä

Jos perinteinen flip-flop-sandaali ei tunnu mukavalta jalassa, voi netistä ostaa myös puukenkä-mallisia sandaaleja. Miesten puukengissä voi nimestä huolimatta olla materiaalina esimerkiksi muovia ja kumia. Puukenkä-nimitys kertoo enemmänkin sandaalin mallista, missä kantaa on jonkin verran, jolloin jalka asettuu sandaaliin luonnollisessa asennossa. Miesten puukenkä-mallisia sandaaleja valmistavat Crocksin lisäksi esimerkiksi Birkenstock. Puukengissä on yleensä remmi, minkä voi laittaa kantapään taakse, jos edessä on enemmän kävelyä ja haluaa sandaaliin lisää tukevuutta. Netistä on helppo ostaa miesten sandaaleja moneen tarkoitukseen ja netistä voi pongata myös miesten sandaalien alet aina syksyisin. 

Siirry alkuun