Miesten nilkkurit ovat monikäyttöiset kengät

Miesten nilkkurit toimivat hyvin niin arki- kuin työkenkänäkin. Miesten nilkkureita saa vuorellisena tai ilman vuorta, joten nilkkureiden käyttöaika on kevät, syksy ja talvi. Myös viileämpinä kesäpäivinä voi käyttää nilkkureita, joten miesten nilkkurit ovat varsin monikäyttöiset kengät. Miesten nilkkurit voivat olla materiaaliltaan nahkaa tai keinonahkaa  ja niissä voi olla nauhoja, venykkeitä tai solkia kiinnityksenä. Miesten nilkkureita on netissä tarjolla runsaasti eri merkeiltä kuten, Vagabond tai Hudson

Miesten nilkkurit säilyvät oikein hoidettuna pitkään hyvänä

Miesten nahkanilkkurit on hyvä huoltaa aina säännöllisin väliajoin. Nilkkureiden lankkaus ja nahkarasvan käyttö pitää nahkanilkkurit joustavina ja kiiltävinä. Nilkkurin hoito ennaltaehkäisee myös nahan halkeamista. Kenkien harjaus ja likojen pyyhkiminen on nopea tapa pitää nilkkurit uudennäköisinä. Miesten nilkkureita valmistetaan useasta eri materiaalista, joten kunkin kenkäparin hoito-ohjeet kannattaa aina lukea läpi, kun on tilannut kengät netistä. 

Chelsea nilkkurit miehille netistä

Chelsea nilkkurit ovat kenties tunnetuin nilkkurimalli, joka on loistava malli niin töihin, juhliin kuin arkeenkin. Chelsea nilkkureissa on sivuilla venyke, joten nilkkurissa ei ole aukeilevia nauhoja tai muita solkia. Chelsea nilkkuri on nopea laittaa jalkaan ja kenkä on tyylikäs kaikeassa yksinkertaisuudessaan. Miesten Chelsea nilkkurit valmistetaan yleensä tummasta nahasta, mutta netistä löytyy myös vaaleampia Chelsea nilkkureita miehille.

Siirry alkuun