Naisten nilkkurit netistä

Nilkkurit ovat kevään ja syksyn suosikkikengät, jotka eivät hätkähdä edes pienestä vesisateesta. Tyylikkäät nilkkurit ovat nimensä mukaisesti nilkkaan asti ulottuvat kengät, joiden materiaalina on usein nahka. Korottomat tai matalat nilkkurit ovat hyvät ja tukevat kävellä ja niitä voi yhdistellä monenlaiseen asuun. Korolliset nilkkurit tuovat näyttävyyttä pukeutumiseen ja ne sopivat hyvin käytettäväksi myös hameen tai farkkujen kanssa. Nilkkureita on nauhallisia tai ns. Chelsea -nilkkureita, joissa ei ole nauhaa, vaan kengän sivulla venyke. Chelsea-nilkkurit sopivat kiireiseen työpäivään, jolloin kenkä sujahtaa aamulla näppärästi jalkaan tyylistä tinkimättä. Nilkkurit ovat suosittuja etenkin syksyllä, joten nilkkureiden ale alkaa yleensä joulun lähestyessä. Nilkkurit löytyy parhaiten netistä, jolloin on helppo rajata nilkkurin koko, korko ja tyyli itselle sopiviksi. 

Korolliset nilkkurit syksyyn

Nilkkureissa käytetään monenlaisia korkoja. Yksi suosituimmista nilkkureista korolla on tolppakorkoinen nilkkuri. Tolppakorkoiset nilkkurit ovat tukevat kävellä ja lisäksi niissä on ajatonta tyylikkyyttä. Korollinen nilkkuri toimii hyvin myös lätäköitä väistellessä, varsinkin jos materiaalina on kestävä nahka. Korolliset nilkkurit ovat usein väriltään ruskeita tai mustia. Myös muita tummia sävyjä näkyy nilkkureissa. Korollisissa nilkkureissa voi olla lisäksi solki tai solkia, jotka toimivat mukavana yksityiskohtana nilkkurissa.

Matalat nilkkurit ja maiharit

Matalat tai korottomat nilkkurit ovat oivat valinta syyskengiksi, joita voi käyttää myös liukkailla keleillä. Maiharit eli maihinnousukengät ovat nauhalliset nilkkurit, missä on matalat korot. Alunperin matalat varsikengät eli maiharit olivat sotilaiden kenkiä, mutta pian ne tulivat suosituksi myös vaellus- ja kävelykenkinä. Maihari eli maihinnousukenkä sanana tuleekin Normandian maihinnousun mukaan. Korottomat nilkkurit ovat ajaton valinta työpaikoille tai ulkokäyttöön. 

 

 

Siirry alkuun