Naisten tennarit netistä

Naisten tennarit ovat usein samalla naisellisen sirot, mutta kuitenkin sporttisen rennot jalkineet. Naisten tennareita on helppo yhdistellä farkkujen ja shortsien kanssa, joten tennarit ovat hyvä valinta vapaa-ajan kengäksi. Netistä löytyy laaja valikoima erilaisia naisten tennareita. Tyylikkäitä ja suosittuja ovat etenkin naisten valkoiset tennarit. Jos tykkää valkoisista naisten tennareista, niin materiaaliksi kannattaa valita yleensä nahka, koska kengän puhtaanapito voi olla muuten haastavaa. Naisten tennareita löytyy paljon myös kankaisina ja tietysti lämpimänä kesänä kangastennarit ovat viileämpi ja kevyempi valinta kuin nahkatennari. Tennareita voi ostaa netistä monenlaisia, koska käyttöä mukaville tennareille löytyy varmasti. Naisten tennareita voi etsiä kätevästi myös alesta, jolloin voi säästää tennarin hinnassa jopa useita kymppejä. 

Naisten korkeavartiset tennarit

Kevät ja syksy ovat aikoja, joihin sopii erinomaisesti korkeavartiset tennarit. Korkeavartiset tennarit peittävät nilkan, jolloin tennaria voi käyttää myös vähän viileämmillä ilmoilla. Varsitennarit voivat olla materiaaliltaan kangasta, nahkaa tai vaikkapa mokkanahkaa. Kengän materiaalista ja paksuudesta riippuu, kuinka pitkälle talvea kenkää voi käyttää. Osassa korkeavartisia tennareita on myös vuori, jolloin kenkää voi käyttää myös talvella. Korkeavartisia tennareita löytyy netistä useissa eri väreissä tai myös monivärisinä. Netistä voi tilata myös kokopunaisia korkeavartisia tennareita, jos haluaa, että kengät saavat olla pukeutumisessa päähuomion alla. 

Matalavartiset tennarit kesäksi

Matalavartiset tennarit ovat huolettomat kesäkengät, jotka voi sujauttaa jalkaan vaikka kaupungille lähtiessä. Matalavartiset ja kankaiset tennarit ovat ehdoton ostos kesäksi, kun haluaa kevyen ja siistin käyttökengän. Matalavartisia tennareita löytyy netistä naisellisempia ja sporttisempia vaihtoehtoja, joten verkkokaupasta voi tilata vaikka eri tarkoituksiin erilaiset tennarit. Matalavartiset naisten tennarit ovat yleensä myös edullinen ostos, joten tennareita löytää halvalla hyvin ilman alejakin.  

Nauhattomat tennarit

Nauhattomat tennarit eli Slip on -tennarit ovat täydellinen ostos naiselle, joka ei halua tennareihin kengännauhoja. Nauhattomissa tennareissa on yleensä venyke, joka helpottaa kengän pukemista jalkaan. Nauhattomat tennarit ovat kätevät käyttää ja yleensä ne ovat myös miellyttävät jalalle. Vans on tunnettu kenkämerkki, jonka nauhattomat tennarit eli Slip on -tennarit ovat saaneet suuren suosion. Vansin tennareita on saatavilla eri värisinä ja kuvioisina. Nauhattomat tennarit ovat jälleen muodissa, joten netistä kannattaa etsiä itselle sopivat nauhattomat Slip on -tennarit. 

Siirry alkuun