Naisten sandaalit netistä

Sandaalit ovat lähes välttämättömät kesäkengät, jos lämpötila ylittää 20 astetta tai eletään kesäkuukausia säästä välittämättä. Naisten sandaalit ovat kenkäkauppojen myyntikärjessä netissä, kun kevätaurinko lämmittää ja talvi alkaa kyllästyttää. Sandaalit voi ottaa käyttöön jo keväällä, ainakin siistissä toimistotyössä, jos ei halua odotella kesään asti. Sandaalit toimivat lähes kaikkien pukeutumistyylien kanssa, jos valitsee oikeanlaisen sandaalin. Rantasandaalit ovat nimensä mukaisesti ehdoton ostos rannalle ja etelän lomille. Rantasandaali on mukava kävellä, mutta sen voi myös pestä käytön jälkeen juoksevan veden alla, eikä rantasandaali edes hätkähdä isommastakaan hiekkakasasta. Matalat sandaalit ovat yleensä mukavat kävellä ja ne toimivat myös pidemmillä kaupunkikierroksilla. Kiilakorkosandaalit taas ovat tyylitietoisen menijän valinta kesäkeleillä. Korolliset sandaalit viimeistelevät juhlalookin ja sopivat niin kesämekon kuin minihameenkin kanssa. Sandaalien valikoima on netissä laaja ja jokaiseen tyyliin ja hetkeen löytyy varmasti juuri oikea sandaali.

Rantasandaalit netistä

Rantasandaali on helteellä se kenkä, jonka haluaa laittaa jalkaan. Rantasandaalit tulee olla helppo laittaa jalkaan ja potkaista tarvittaessa myös pois. Lisäksi sandaalin materiaalin tulee kestää vettä ja hiekkaa. Rantasandaalien ostamista ei kannata lykätä itse lomareissuun, vaan rantasandaalit kannattaa ehdottomasti ostaa etukäteen netistä. Lomalla voi lentokoneen laskeuduttua vaihtaa heti mukavat ja hengittävät rantasandaalit jalkaan ja loma voi alkaa. Rantasandaaleja voi ostaa netistä myös useammat kappaleet, koska hinta on yleensä edullinen ja värivalikoima niin laaja, että voi ostaa vaikka joka rantamekolle sopivan sandaalin. 

Kiilakorkosandaalit viimeistelevät kesätyylin

Kiilakorkosandaalit ovat mukavat jalalle, koska korko myötäilee jalkapohjaa koko matkalta. Kiilakorkosandaalit ovat lisäksi ergonominen valinta jaloille, jos korko ei ole kovin korkea. Kiilakorkosandaalin avulla tulee lisää pituutta, mutta ennen kaikkea tyyliä. Toisaalta kiilakorkosandaalit sopivat loistavasti niin farkkujen kuin mekkojenkin kanssa, joten kiilakorkosandaalit ovat todella monipuolinen ostos kesälle. Kiilakorkosandaaleilla voi myös kävellä monenlaisilla alustoilla, jopa mukulakivet eivät haittaa menoa. Kiilakorkosandaalien kirjo on netissä nykyään laaja ja suositut sandaalit on helppo löytää myös leveämmällä lestillä tai sirolla nilkkaremmillä.  

Puukengät ja Crocsit

Puukengät ja erityisesti muovista valmistetut Crocsit ovat olleet todella suosittuja viime vuosina. Muovista tai perinteisesti puusta ja nahasta valmistetut puukengät ovat malliltaan miellyttävät jalassa, koska kengässä on pieni korko ja jalan asento on käytössä ergonomisesti hyvä. Puukengät ovat tyyliltään rennot ja sopivat hyvin esimerkiksi farkkujen kanssa käytettäväksi. Puukenkiä ja Crocseja löytyy hyvin netistä ja värit ja kuviot vaihtelevat mukavasti, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva puukenkä. 

Siirry alkuun