Naisten saappaat ja bootsit netistä

Naisten saappaat on helppo löytää netistä, jos tietää mitä etsii. Naisten saapas- ja bootsi -valikoima on netissä kuitenkin niin laaja, että hakua kannattaa rajata esimerkiksi koon ja varren pituuden avulla. Naisten saappaat ovat monikäyttöinen hankinta syksyyn ja talveen. Naisten nahkasaapas kestää pienen vesi- tai lumisateenkin kastelematta jalkoja ja saappaat sopivat loistavasti sekä farkkujen, että hameen kanssa. Bootsit ovat taas aina muodissa ja ne sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Bootseja löytyy netistä naisellisempia malleja, mutta myös unisex-malleja, jotka ovat tyyliltään samanlaisia miesten bootsien kanssa. Laadukkaat naisten saappaat ja bootsit on usein valmistettu nahasta ja hyvin huoltamalla, ne kestävät käytössä pitkään. Väritykseltään naisten saappaat ja bootsit ovat usein mustia tai ruskeita, mutta netistä löytyy myös räväkämpiä värejä, jos ei halua itselleen perinteistä jalkinetta.

Naisten pitkävartiset saappaat ovat klassikko

Naisten pitkävartiset saappaat ovat säilyttäneet vuodesta toiseen suosionsa. Erityisesti naisten mustat pitkävartiset saappaat ovat jo klassikko kenkäkaupoissa. Rinnalle on tullut myös tasapohjaisia saappaita, matalakorkoisia saappaita, ylipolven saappaita sekä leveävartisia saappaita: kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopivat saappaat netistä. Naisten pitkävartiset saappaat ovat käytännöllisyyden lisäksi myös kauniit ja saapas toimii hyvin monella eri säällä. Talvea varten kannattaa kiinnittää huomiota saappaan pohjaan, koska liukkailla keleillä käveleminen voi olla korkeissa koroissa haaste. Matalakorkoiset saappaat, joissa on pitävä pohja toimivat taatusti Suomen talvessa ja jos haluaa erikseen talvisaappaat, niin valitsee pitkävartisen saappaan, missä on lisäksi lämmin vuori. Venyvä varsi tai leveä vartinen saapas sopii hyvin naiselle, jolla on leveä pohje tai jos tykkää käyttää hieman leveälahkeisempia housuja. Kun tilaa saappaat netistä, kannattaakin katsoa malli, missä varren sisälle mahtuu sekä pohje, että housu ilman suurempia taisteluita. 

Naisten bootsit netistä

Naisten bootsit ovat usein jalkineita, missä on matala korko ja rutkasti asennetta. Naisten bootsit sopivat hyvin nahkatakin ja farkkujen kaveriksi, mutta netistä löytyy myös naisellisempia bootseja, joita voi yhdistellä esimerkiksi hameen kanssa.  Biker -bootsit on suosittu bootsimalli, joka on saanut vaikutteensa moottoripyörä-bootseista. Paksupohjaiset bootsit, jotka on valmistettu kestävästä nahasta voivat olla kenkävalinta, joka kestää sekä aikaa, että Suomen säävaihteluita. Kestävät ja nahasta valmistetut bootsit ovat hinnaltaan usein kalliimpia kuin naisten peruskengät, mutta laadusta kannattaa maksaa. Toisaalta naisten bootseja voi ostaa myös alesta, jos haluaa hyödyntää tarjouksia ja saada bootsit halvalla netistä.  

Korkeakorkoiset saappaat sopivat arkeen ja juhlaan

Korkeakorkoiset saappaat sopivat hyvin talven juhliin, missä pitkä varsi suojaa jalkoja kylmältä, mutta tyyli pysyy edelleen loistavana. Kun ostaa naisten korkeakorkoiset saappaat netistä, kannattaa tarkistaa aina koron korkeus ja malli. Kiilakorkoinen saapas on usein helppo kävellä, eikä jalka rasitu niin paljon, vaikka saappaan korko olisikin korkea. Toisaalta korkeakorkoinen saapas sirolla korolla on juhlallisempi ja sopii hyvin esimerkiksi mustan pitsisen mekon kanssa. Korkeakorkoiset saappaat ovat näyttävä valinta, valitsipa sitten platform-pohjan, piikkikoron tai tolppakoron.  

Siirry alkuun