Kiilakorkokengät ovat naisten kestosuosikkeja

Kiilakorkokengät ovat naisten suosikkeja, oli kyse sitten kiilakorkotennareista tai kiilakorkosandaaleista. Kiilakorko tuntuu yleensä miellyttävältä jalassa, eikä jalka rasitu samalla tavalla kuin perinteisissä korkokengissä. Kiilakorkokengät ovat naisellinen ja tyylikäs valinta ja ne voi yhdistää monenlaiseen asukokonaisuuteen. 

Kiilakorkosandaali sopii kesän juhliin

Kiilakorkosandaalissa on perinteisesti korkista tai punoksesta tehty näyttävä korko, joka on yhdistetty solkiin ja remmeihin sekä herkullisiin kesän väreihin. Toisaalta kiilakorkosandaaleja löytyy netistä nykyään joka lähtöön. Viime aikoina erityisesti mustat kiilakorkosandaalit ovat saaneet suuren suosion. Osa taas tykkää maanläheisistä kiilakorkosandaaleista, jotka voi yhdistää hempeisiin ja yksinkertaisen tyylikkäsiin vaatteisiin. Kiilakorkosandaali sopii erinomaisesti yhteen sekä hameen, housujen tai shortsienkin kanssa. Kiilakorkosandaali onkin monikäyttöinen valinta, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 

Kiilakorkokengät netistä

Kiilakorkokenkä on hyvä vaihtoehto lisätä omaa pituutta ergonomisesti. Kiilakorkokenkä on myös talvikenkänä jämäkämpi kuin esimerkiksi talvisaapas kapealla korolla. Kiilakorkoiset talvisaappaat ovatkin trendikäs valinta niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Kiilakorkokenkiä on netissä runsaasti eri korkuisilla koroilla. Netistä ostettaessa kannattaakin tarkistaa aina kiilakorkokengän koron korkeus, koska joskus kuva voi hämätä ja korko onkin luultua korkeampi. Netistä löytyy hyvin vaihtoehtoja oli sitten ostamassa kiilakorkosaappaita, kiilakorkosandaaleja tai kiilakorkotennareita. Netistä ostettaessa hakua kannattaakin rajata omien mieltymysten mukaan, niin sopiva kiilakorkokenkä on hetkessä löytynyt. 

Siirry alkuun