Naisten kengät netistä

Naisten kenkiä voi tilata netistä nopeasti kotiin sovitettavaksi, mikä helpottaa nykyään kenkien hankintaa. Verkkokaupoista löytyy uskomaton määrä laadukkaita naisten kenkiä, joten kenkien shoppailuun voisi käyttää loputtomasti aikaa. Sopivat naisten kengät löytyvätkin nopeammin netistä, jos rajaa hakuehtoihin itselle sopivan koon ja kenkätyypin, mitä on etsimässä. Naisten kenkätyylit ja kenkätyypit kattavat alleen, jos minkälaisia kenkiä aina sandaaleista balleriinoihin ja naisten citylenkkareihin. Jokaiselle naiselle löytyy netistä varmasti sopiva kengäpari, jos toinenkin. Naisten kenkämuoti vaihtuu aina kausittain, joten jos haluaa kulkea kenkämuodin aallonharjalla, niin kenkiä voi ostaa netistä aina jokaiselle sesongille omansa. Naisten kengissä tärkeää osaa näyttelee myös kengän korko. Useissa verkkokaupoissa voikin hakuehtoihin määritellä itselle sopivan koron korkeuden. Korkeiden korkokenkien käyttö ei ole joka päivä suotavaa, koska se rasittaa jalkaa, joten arkikäyttöön kannattaakin valita maltillisempia korkoja tai matalia naisten kenkiä. Naisten kenkien ale kannattaa myös hyödyntää aina sesongin jälkeen, jos haluaa säästää kenkäostoksissa jopa useita kymmeniä euroja. Verkkokauppojen alesta voi saada helposti naisten merkkikenkiäkin halvalla. 

Naisten sandaalit

Naisten sandaalit ovat varma valinta kesäksi olipa kenkätyyli, mikä tahansa. Sandaaleita löytyy niin rannalle kuin iltajuhliinkin, korosta ja tyylistä riippuen. Kiilakorkosandaalit ovat miellyttävät jalalle, vaikka korkoa löytyykin. Toisaalta rantasandaalit ja matalat sandaalit toimivat hyvin mökillä, reissussa tai helteisessä kaupungissa. Kesän juhliin sopivat loistavasti sandaalit korolla, jolloin kengissä on juhliin sopivaa näyttävyyttä. Naisten sandaaleja saa alesta jopa muutamalla kympillä, mutta merkkisandaalit maksavat helposti useamman sata euroa. Verkkokaupoista löytyy iso valikoima erilaisia sandaaleja, joten jokaiselle naiselle löytyy varmasti jotain sopivaa joka sesonkiin.

Naisten juhlakengät

Naisten juhlakenkiä voi löytyä useammasta eri kategoriasta verkkokaupoissa, riippuen minkälaisia juhlakenkiä ollaan etsimässä. Naisten avokkaat ovat klassinen valinta juhliin tai avokkaat toimivat myös osana siistimpää työpukeutumista. Naisten korkokengät tuovat taas näyttävyyttä ja pituutta lisää ja sopivat myös erinomaisesti pitkien mekkojen kanssa. Toisaalta myös sandaaleista löytyy sopivaa jalkinetta kesän juhliin. Myös arkisemmista kenkätyyleistä on tehty juhlakenkä-versioita, joten esimerkiksi ballerinoja on myös juhliin sopivia. Ballerinat juhliin ovat koristelliisempia kuin arkikäyttöön tarkoitetut ballerinat. Juhlakenkiä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta myös materiaalit vaihtelevat ja korko voi olla matala, kiila tai korkea. 

Naisten saappaat ja bootsit netistä

Naisten kenkien syysmuoti ja talvimuoti koostuvat usein saappaista ja bootseista. Naisten saappaita on monenlaisilla varsilla ja myös korko vaihtelee kiilakorosta matalaan korkoon. Naisten klassiset saappaat ovat käytännöllinen, mutta muodikas valinta syksylle ja talvelle. Talvisaappaat sisältävät vielä erityisen lämmittävän vuoren, jolloin saapas toimii myös kylmempinäkin talvina. Naisten nilkkurit ja erityisesti Chelsea-nilkkurit ovat saaneet suuren suosion syys- ja talvijalkineena. Chelsea-nilkkurissa ei ole nauhoja tai solkia, vaan molemmilla puolilla kengän vartta venyke, mikä helpottaa kengän pukemista jalkaan. Naisten syyskenkiä voi ostaa eri värisiä ja mallisia, jolloin niitä voi helposti yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin. 

Naisten urheilukengät

Naisten urheilukengät käsittävät laajan valikoiman kenkiä aina tosissaan urheilua harrastavalle kuin muodikkaasti lenkkareita käyttävälle. Miellyttävät urhelukengät ja lenkkarit tulisi ehdottomasti kuulua jokaisen naisen kenkävarastoon. Lajikohtainen urheilukenkä on suunniteltu juuri siihen tarkoitukseen, jolloin kenkä tukee jalkaa oikealla tavalla. Naisten vaelluskengät toimivat esimerkiksi hyvin kelissä kuin kelissä ja myös haastavammassa maastossa. Naisten fitnesskengät on suunniteltu kuntosalille ja toisaalta myös liikkuvampaan urheiluun. Naisten fitnesskenkiä löytyy myös jokaiseen tyyliin sopivia eri urheilumerkeiltä. Yhdistelemällä ne saman merkin urheiluvaatteisiin, on kokonaisuus fitnesskenkien osalta viimeistelty. Myös kuntosali- ja aerobic -kenkiä tulisi uusia aina tietyin väliajoin, vaikka niitä ei ulkona kulutakaan. Naisten urhelukenkiä voi myös ostaa alesta jo etukäteen seuraavalle kaudelle, jos ei halua odottaa uuden sesongin urhelukenkiä, jotka tulevat verkkokauppoihin ennen kauden alkua.  

Naisten kengät ale ja outlet

Tyylitietoinen ostaa netistä aina uusinta uutta, mutta silloin naisten kengistä joutuu yleensä maksamaan täyden hinnan. Jos taas haluaa ostaa naisten kenkiä halvalla netistä, niin kenkäkauppojen aleja ja outletteja kannattaa seurata tarkkaan. Sesongin lopuksi on yleensä verkkokaupoissa ale, jolloin naisten kenkiä voi saada jopa 50% alennuksella normaalihintaan verrattuna. Ale koskee yleensä myös naisten merkkikenkiä, jolloin säästöt voivat olla jopa satoja euroja. Suomessa naisten kenkämuoti seuraa maailman trendejä, mutta myös naisten ale kengillä voi pysyä muodissa mukana, koska tyylimuutokset eivät ole Suomessa niin nopeita kuin isoissa Euroopan ja Amerikan kaupungeissa. Netistä voi pongata naisten kenkiä halvalla ympäri vuoden, joten verkkokauppoja kannattaa seurata, niin löytää naisten kenkien alet ja pääsee hyötymään hyvistä tarjouksista. 

Siirry alkuun