Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ASICS
Adidas
Ash
Bagheera
Bianco
Caterpillar
Champion
Clarks
Columbia
Converse
DC Shoes
Diadora
Dockers
Ecco
Fivefingers
K-Swiss
Kappa
Keen
Lacoste
Lee
Lumberjack
Meindl
Merrell
Millet
Mizuno
Mustang
New Balance
Nike
Palladium
Pikolinos
Polecat
Puma
Reebok
Salomon
Saucony
Skechers
Teva
The North Face
Timberland
UGG
Under Armour
Viking
C1rca
Garmont
Hitec
Inov8
Lotto
Napapijri
Patagonia
Salewa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Scandinavian Outdoor
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Urheilukengät

1394 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Miesten urheilukengät netistä

Miesten urheilukengät on helppo ostaa netistä, oli kyse sitten tenniskengistä, vaelluskengistä, juoksukengistä tai koripallokengistä. Urheilukenkien ostaminen on sijoittamista itseensä ja liikkumiseen, joten se kannattaa aina. Urheilukengät ovat yleensä lajikohtaisia, jolloin kengässä on huomioitu juuri sen lajin vaatimukset. Urheilukenkiä kannattaakin käyttää aina oikeassa paikassa. Esimerkiksi miesten sisäurheilukengät on tarkoitettu vain sisätiloihin, eivätkä kengät välttämättä pidä normaalisti sateella. Urheiluvammojen välttämiseksi on syytä panostaa laadukkaisiin ja lajikohtaisiin urheilukenkiin. 

Miesten juoksukengät maastoon ja asfaltille

Miesten juoksukengät voidaan jakaa karkeasti kahteen kategoriaan, sen mukaan, mihin juoksukengät on tarkoitettu. Asfaltille tarkoitetut juoksukengät sisältävät yleensä hyvän iskunvaimennuksen, mikä helpottaa polville tulevaa kuormaa. Maastoon tarkoitetut juoksukengät taas pitävät hyvin vaihtelevissa maastoissa ja talvikeleille on saatavilla vielä vedenpitävyyttä tai nastoja. Oma jalka kannattaa tutkia ennen juoksukenkien ostamista, koska jos juoksijalla on lättäjalka, niin juoksukengässä tulee olla pronaatiotukea. Pronaatiotuki on mainittu juoksukengissä, joten lättäjalkaisten on helppo löytää sopivat juoksukengät netistä. Juoksukengän tulee istua jalkaan hyvin, joten juoksukengän valinnassa tulee huomioida myös leveä lesti. Eri merkeillä on eri mallisia kenkiä, joten juoksukenkiä ostettaessa kannattaakin tilata netistä useampaa eri merkkiä sovitteelle. 

Miesten vaelluskengät netistä

Miesten vaelluskengät sopivat hyvin retkeilyyn ja vaeltamiseen. Vaelluskengissä on usein vähän matalampi varsi kuin metsästyskengissä. Vaelluskenkien varren pituus ja kengän jäykkyys kuitenkin vaihtelevat mallista riippuen. Jos on painava rinkka ja haastavampi maasto, niin jäykemmät vaelluskengät antavat paremmin tukea. Kuitenkin perusretkeilyyn sopii hyvin joustava vaelluskenkä, joka on myös miellyttävä jalalle. Vaelluskenkä yleensä hylkii vettä, mutta joissain malleissa on myös enemmän vedenpitävyyttä, esimerkiksi Gore-Tex® -kalvo. Suosittuja vaelluskenkiä valmistaa esimerkiksi Merrel.  

 

Siirry alkuun