Miesten tennarit netistä

Miehille tennarit ovat kengät, jotka voi laittaa jalkaan melkein tilanteessa kuin tilanteessa. Miesten tennareita löytyy netistä pilvin pimein, joten jokaiselle miehelle löytyy varmasti sopivat tennarit ostettavaksi. Miesten tennarit ovat aika edullisia kenkiä, joten niitä voi hommata helposti useammatkin kappaleet netistä. Tennareita voi myös ostaa eri väreissä, jolloin tennareilla saa mukavasti elävyyttä pukeutumiseen. Tennarit on helppo pukea jalkaan ja yhdistellä eri asuihin, joten tennarit ovatkin usein ne luottojalkineet, joita ilman ei pärjäisi lumetonta ajanjaksoa. Tennareiden ilmestyminen katukuvaan onkin ensimmäisiä kevään merkkejä. Tennareita on valmistettu ohuemmasta materiaalista, mutta myös paksummasta kankaasta tai nahasta, jolloin tennari toimii myös viileämpinä kevät- ta syyspäivinä. Tennareiden mallit vaihtelevat, joten netistä tilatessa kannattaakin valita useampi tennari-malli sovittelle, niin löytyy helpommin se omaan jalkaan sopiva kenkä. 

Korkeavartiset miesten tennarit

Korkeavartiset miesten tennarit ovat jalkineet, jotka ovat rennot ja siistit ja sopivat hyvin käytettäväksi syksystä kevääseen. Korkeavartiset tennarit lämmittävät mukavasti myös nilkkaa, joten tennarit sopivat myös kylmille ilmoille. Netistä ostettaessa, kannattaa tarkistaa onko korkeavartisissa tennareissa vuorta ja minkälaisesta materiaalista ne on valmistettu. Osa korkeavartisista miesten tennareista on kevyempiä ja sopivat lämpimemmille ilmoille, kun taas osa kenkistä on siihen lämpöön liian kuumia käyttää. Netistä ostettaessa kannattaakin tietää, mihin tarkoitukseen korkeavartisia tennareita etsii. Miesten korkeavartisista tennareista klassikkoja ovat Conversen korkeavartiset tennarit, jotka sopivat keveytensä puolesta myös kesään.  

Nyt muodissa miesten nauhattomat tennarit

Mikäs sen mukavampi kenkä kuin nauhaton tennari, missä yhdistyy tennarin rento ulkomuoto ja mukavuus, mutta myös nauhattomuuden edut. Miesten nauhattomat tennarit ovat siistit arkikengät, jotka sopivat hyvin niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa käytettäviksi. Nauhattomat tennarit on usein varustettu pienillä venykkeillä, mikä helpottaa kengän laittamista jalkaan. Nauhattomat miesten tennarit on helppo ostaa netistä ja niitä löytyykin melkein jokaisesta kenkiin erikoistuneesta verkkokaupasta.

Skeittikengät ja matalavartiset tennarit netistä

Skeittikengät ovat tukevat ja yleensä hieman paksummasta kankaasta valmistetut tennarit. Skeittikengissä on myös suora ja paksu pohja, joten kenkä säilyttää hyvin mallinsa ja on jämäkkä jalassa. Miesten skeittikengät toimivat hyvin myös arkikäytössä farkkujen kanssa, joten skeittikenkiä voi käyttää normaalisti arkikenkinä, vaikka ne ovatkin suosittuja skeittauksessa ja scoottauksessa. Matalavartiset tennarit ovat ehdoton ostos kesään. Mukavat tennarit toimivat asun kuin asun kanssa, joten tennari on erittäin monikäyttöinen ostos. Suosittuja matalavartisia tennareita sekä skeittikenkiä valmistaa esimerkiksi DC Shoes.

 

Siirry alkuun