Matalavartiset tennarit ovat miesten suosituimmat arkikengät

Tennarit ovat miesten mieleen ja erityisesti matalavartiset tennarit on helppo pukea jalkaan keväästä syksyyn. Matalavartisia miesten tennareita on kevyempiä versioita sekä tukevampia malleja. Osa on myös tyylikkäämpiä ja osa rennompia, joten matalavartisia miesten tennareita voi ostaa helposti useamman parin käyttöön. Matalavartisia miesten tennareita löytyy hyvin netistä niin kenkäkaupoista, kuin isoista vaatekaupoistakin, jotka myyvät myös kenkiä. Matalavartiset miesten tennarit kuuluvat melkein jokaisen marketinkin valikoimiin. 

Miesten tennarit netistä 

Miesten tennareita on helppo löytää netistä, vaikka vähän tiukemmillakin hakukriteereillä. Matalavartisten tennareiden ollessa kyseessä, kannattaakin hakutuloksia rajata, koska muuten valikoiman läpi kahlaaminen vie ihan liikaa aikaa. Netistä ostettaessa voi rajata hakutuloksia esimerkiksi Ale tennareihin, tietyn värisiin tennareihin, oikean kokoisiin tennareihin tai tietyn merkin tennareihin. Suosittuja merkkejä miesten matalavartisten tennareiden osalta ovat esimerkiksi: Puma, Reebok, Victoria, Hummel ja Vans. Osalla miehistä tennareiden merkillä on väliä, mutta osa valitsee tennarinsa mallin tai jonkin muun kriteerin mukaan. Miesten tennareita löytää myös hyvin alesta, joten netistä kannattaakin hakea ale tennareita aina sesongin päätyttyä. 

Laadukkaat matalavartiset tennarit miehille   

Laadukkaat matalavartiset miesten tennarit ovat paljon kalliimpia kuin edullisemman merkin vastaavat. Laadukas tennari on yleensä myös hyvä jalalle ja kestää paremmin käyttöä. Kevyet miesten tennarit voi saada netistä alle 20 eurolla, mutta edullinen tennarit ei välttämättä kestä kuin yhden kesän käytössä. Halvat tennarit voivat nopeasti menettää ryhtinsä, joten jos etsii pidempiaikaisia kenkiä, niin kannattaa panostaa myös laatuun.

Siirry alkuun