Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ASICS
Adidas
Bagheera
Birkenstock
Chicco
Columbia
Converse
DC Shoes
Diadora
Disney
Duffy
Ecco
Fila
Geox
Guess
Gulliver
K-Swiss
Kangaroos
Kappa
Kavat
Keen
Kickers
Lacoste
Levis
Lumberjack
Melania
Michael Kors
New Balance
Nike
Palladium
Primigi
Puma
Quiksilver
Reebok
Reima
Saucony
Skechers
Superfit
Timberland
Tom Tailor
Tommy Hilfiger
Toms
Under Armour
Unisa
Vans
Victoria
Viking
Wrangler
Xti
Everlast
Gioseppo
Leaf
Naturino
On
Prada
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Spartoo
Stockmann kengät
Poista kaikki suodattimet

Matalavartiset tennarit lapsille

5944 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Lasten matalavartiset tennarit löytyvät lähes jokaisesta lapsiperheestä

Lasten matalavartiset tennarit ovat suosittuja kenkiä oli sitten kevät, kesä tai syksy. Lasten matalavartiset tennarit ovat mukavat ja rennot jalassa. Tennarit jalassa lapsi voi juosta, pyöräillä ja leikkiä samoilla kengillä, vaikka sää vähän muuttuisikin. Lasten matalavartiset tennarit ovat kuitenkin myös niin siistit, että niillä voi lähteä kauppaan, kylään tai reissuun. Lasten matalavartisia tennareita löytyykin joka lähtöön: osa on urheilullisempia ja osa siistimpiä, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti sopiva. 

Lasten tennarit on helppo ostaa netistä

Lapsen jalan mittaaminen kotona on helppoa, joten kenkäostokset sujuvat vaivattomasti, kun etsii netistä sopivia tennari-vaihtoehtoja. Kotona kenkien sovittaminen on stressittömämpää ja lapsi saa sopivat kengät heti käyttöönsä. Lasten matalavartisia tennareita löytyy netistä mahdottoman iso valikoima, joten rajausta kannattaa harjoittaa esimerkiksi kengän koon ja värien mukaan. Jos tietää, että jokin kenkämerkki sopii oman lapsen jalkaan, voi rajausta lähteä tekemään sopivan kenkämerkin mukaan. Suosittuja lasten kenkämerkkejä tennareiden osalta ovat muun muassa Adidas, DC Shoes ja Reebok

Matalavartiset tennarit sopivat kaikenikäisille lapsille

Matalavartiset tennarit sopivat jalkaan heti, kun lapsi on oppinut kunnolla kävelemään. Matalavartiset kengät ovat erittäin suosittuja myös nuorten keskuudessa, joten voi sanoa, että tennareita käytetään ahkerasti koko lapsuus. Matalavartisia tennareita kannattaakin pongata alesta ja seuraavia kokoja voi ostaa jo hieman etukäteen, koska todennäköisesti kengät tulevat kuitenkin jossain vaiheessa käyttöön. Matalavartiset tennarit on helppo pukea jalkaan ja useimmissa malleissa nauhoja ei tarvitse joka kerta aukaista ja solmia. Osassa lasten matalavartisista tennareista on kätevät tarrat kiinnitykseen. Vaihtoehtoja riittää tennarien osalta, joten kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Siirry alkuun