Lasten urheilukengät netistä

Lasten urheilukengät on hyvä valinta, jos haluaa lapselle laadukkaan jalkineen, joka on erityisesti suunniteltu liikkumiseen. Lasten urheilukenkiä löytyy netistä moneen lähtöön: juoksukenkiä lapselle, koripallokenkiä ulos ja sisälle, sisäpelikenkiä saleihin ja vaelluskenkiä metsämaastoihin. Myös urheilukenkien kohdalla tulee ottaa huomioon, että lapsen jalka kasvaa nopeaa vauhtia: lapsen urheilukenkiä tulee uusia yleensä vuosittain. Laadukkaat urheilukengät voi aina myydä eteenpäin, jos kenkä pysyy hyvässä kunnossa. Jos muuten haluaa säästää urheilukenkä-ostoissa, niin esimerkiksi lasten juoksukenkiä ja sisäpelikenkiä voi ostaa alesta. Lasten urheilukenkiä löytyy samoilta merkeiltä kuin aikuistenkin urheilukenkiä. Lapsen jalka kannattaa mitata säännöllisin väliajoin ja suosia leveälestisiä urheilukenkiä, mikäli lapsen jalkaterä on leveä. 

Lasten juoksukengät netistä

Lasten juoksukengät ovat tukevat jalalle ja vaimentavat hyvin iskuja asfalttiin. Juoksukenkien ostaminen käy lapselle kätevästi netistä, jolloin voi kotona rauhassa sovittaa kenkiä ja verrata niitä keskenään. Juoksukenkiä kannattaakin tilata netistä aina useampaa kokoa ja mallia. Lasten juoksukenkiä valmistavat esimerkiksi Asics, Salomon ja Adidas. Osassa juoksukengistä on leveämpi lesti tai enemmän jalkapohjan tukea, joten lapselle tulee valita juuri hänen jaloilleen sopiva juoksukenkä-malli netistä. Lasten juoksukengät ovat usein värikkäitä kenkiä, jotka innostavat lasta liikkumaan. Hyvä juoksukenkä mahdollistaa lapsen juoksemisen ilman, että jalka tai polvet rasittuvat vääristä kohdista.  

Lasten sisäpelikengät

Lasten erilaiset sisäpelit ovat suosittuja kouluissa, päiväkodeissa ja vapaa-ajalla. Lasten sisäpelikengät tulevat tarpeeseen viimeistään kouluiässä, kun sisäpelit ovat osa lapsen arkea. Lasten sisäpelikengät ovat yleensä värikkäitä ja kevyitä kenkiä, joissa on hyvä pito ja tuki jalalle. Sisäpelikengissä on pohja, joka on suunniteltu liikuntasaleihin ja sisäpelikentille ja yleensä normaaleja lenkkareita ei saakaan saleissa käyttää. Lasten sisäpelikenkiä löytyy netistä nauha- tai tarrakiinnityksellä. Pienemmällä lapsella tarra on kätevä myös sisäpelikengissä, niin lapsi saa itse laitettua sisäpelikengät jalkaan.

Lasten vaelluskengät netistä

Lapset liikkuvat ja kiipeilevät mielellään metsissä ja luonnossa olipa vuodenaika mikä tahansa. Lasten vaelluskengät ovat yleensä hyvät jalalle ja pohja on suunniteltu pitäväksi erilaisissa maastoissa. Lasten vaelluskengän materiaali on myös usein vedenpitävää Goretexia ja vähintäänkin vettä hylkivää materiaalia. Lasten vaelluskengät on kätevä ostaa netistä ja yleensä vaelluskengät sopivat myös kevät- ja syyskeleille käytettäväksi, joten lapsen vaelluskenkä on ehdottomasti monikäyttöinen ja hyvä hankinta.

Siirry alkuun