Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ASICS
Adidas
Bagheera
Bullboxer
Bundgaard
Camper
Chicco
Clarks
Converse
Craft
Crocs
DC Shoes
Diesel
Ecco
El Naturalista
Element
Etnies
Feiyue
Fila
Geox
Gola
Guess
Gulliver
Heelys
Hummel
Hush Puppies
Ikks
K-Swiss
Kangaroos
Kappa
Kavat
Kickers
Lacoste
Levis
Lumberjack
Merrell
Mustang
New Balance
Nike
Palladium
Primigi
Puma
Quiksilver
Reebok
Reima
Sand
Skechers
Superfit
Superga
Supra
Timberland
Tom Tailor
Toms
Umbro
Unisa
Vagabond
Vans
Veja
Viking
Volcom
Back
Barbie
Bensimon
Chipie
Duffy
Everlast
Faguo
Garvalin
Giesswein
Gioseppo
Hip
Hugo
Kaporal
Leaf
Melania
Morgan
Naturino
Patrick
Pinocchio
Pony
Prada
Victoria
Wrangler
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Reima verkkokauppa
Spartoo
Stockmann kengät
Stylepit kengät
Poista kaikki suodattimet

Tennarit & citylenkkarit

6215 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lasten tennarit ja citylenkkarit netistä

Lasten tennarit ovat varma keväänmerkki ja toisaalta myös talven tulon voi nähdä siitä, että tennarit vaihdetaan taas kumppareihin ja Goretex-kenkiin. Lasten tennarit ja citylenkkarit ovat jalkineita, joita tulee ostaa lapselle vuosittain lisää. Lasten tennarit ja citylenkkarit onkin helpointa ostaa netistä, jolloin voi löytää juuri mieleiset tennarit lapselle. Jos lapsen jalan kasvuvauhti ottaa kesällä pyrähdyksen, voi olla, että keväällä ostetut tennarit eivät mahdu enää syyskesällä jalkaan. Lapsen jalka kannattaakin mitata tasaisin väliajoin, jotta tietää milloin on aika tilata lapselle uudet tennarit netistä. Tennarit ja citylenkkarit ovat usein kevyempiä kuin varsinaiset lenkkarit. Toisaalta mallista riippuen, myös tennareissa ja citylenkkareissa on tukevampia malleja, joita voi hyvin käyttää kaikenlaisessa liikkumisessa. Kesätennareita ja citylenkkareita voi yhdistellä monenlaisiin asuihin, joten ne ovat monipuoliset käyttökengät. 

Arkilenkkarit kulkevat menossa mukana

Arkilenkkarit ovat lapselle jalkineet, jotka laitetaan automaattisesti jalkaan, kun lähdetään ulos. Arkilenkkarit tuleekin saada jalkaan nopeasti ja vaivattomasti, koska yleensä seikkailut jo odottavat. Arkilenkkareiden kiinnityksessä suositaankin tarroja ja erilaisia venykkeitä, jotka helpottavat kengän pukemista jalkaan. Arkilenkkarit voivat olla lasten suosikkiväriä tai niissä voi olla lasten suosimia hahmoja. Toisaalta arkilenkkarit voivat olla myös tummat ja yksiväriset, jolloin tahrat eivät kovin helposti näy. Kätevät arkilenkkarit voi parhaassa tapauksessa pestä vaikka pesukoneessa. Todennäköistä kuitenkin on, että jonkinlaista käsinpesua tulee jossain vaiheessa tehdä. Arkilenkkarit voivat olla materiaaliltaan kestävää kangasta tai muuta kestävää materiaalia. 

Matalavartiset vai korkeavartiset tennarit lapselle?

Matalavartiset tennarit ovat hyvä valinta kesäksi ja ne sopivat hyvin monenlaiseen pukeutumiseen. Matalavartisia tennareita on myynnissä monilla eri merkeillä. Lasten tennareissa suosittuja merkkejä ovat isot jätit kuten Nike tai Adidas. Kesätennarit ovat klassikko, jota myydään netissä tasaisesti joka kevät ja kesä. Korkeavartiset tennarit sopivat hyvin kevääseen ja syksyyn. Korkeavartiset tennarit voivat olla materiaaliltaan paksumpaa kangasta tai nahkaa ja osassa tennareista on myös vedenpitävyyttä. Korkeavartisia tennareita näkee myös jonkin verran talvijalkineina lapsilla. Tällöin korkeavartisissa tennareissa on sisällä myös lämmin vuori. Tennareiden rinnalla netissä myydään myös lasten skeittikenkiä. Skeittikengät ovat vähän raskaampia tennareita, missä on paksu ja suora pohja.  Skeittikenkä sopii skeittaamisen lisäksi hyvin myös skuuttaamiseen.

 

 

Siirry alkuun