Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Apepazza
Ara
Art sandaalit
Bianco
Bronx
Buffalo
Calvin Klein
Camper
Caprice
Casadei
Castaner
Chattawak
Clarks
Duffy
Dumond
Dune London
Ecco
El Naturalista
Emma Go
Etro
Fabi
Feud
Fornarina
Gabor
Geox
Gestuz
Guess
Ikks
Ipanema
Jeffrey Campbell
Kenzo
Lipsy London
Marco Tozzi
Melissa
Michael Kors
Moschino
Only
Pavement
Pieces
Pikolinos
Ravel
Rieker
Stonefly
Swedish Hasbeens
Tamaris
Ted Baker
Tom Tailor
Tommy Hilfiger
Topshop
Unisa
United Nude
Vagabond
Xti
Atp
Dance
Escada
Gigli
Glamorous
Jonak
Kalliste
Kaporal
Keys
Lollipops
Love
Maloles
Melluso
Menbur
Miista
Missoni
Moma
Neosens
Nude
On
Pastelle
Perlato
Pony
Premiata
Progetto
Refresh
Rockport
Scarpa
Sebastian
Sole
Wonders
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Nelly kengät
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Korkokengät

2493 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Naisten korkokengät

Naisten korkokengät ovat lähtöisin Ranskasta 1800-luvun loppupuolelta, jolloin korkeat korot tulivat muotiin. Naisten korkokenkien korko on kokenut vuosien saatossa monenlaisia muotivirtauksia ja nykyään netistä voi ostaa vaikka minkälaisia korkokenkiä, jopa 12 cm korkoisia stilettikorkokenkiä tai matalia korkokenkiä. Naisten korkokengät ovat suosittuja juhlakenkiä, mutta osa naisista käyttää korkokenkiä myös arjessa. Korkokenkien käyttäminen vaatii usein vähän opettelua, koska käyttäjän asento muuttuu ja kävely on korkokengillä erilaista kuin matalemmilla kengillä. Korkokengän koron korkeutta kannattaakin puntaroida ennen kenkien ostoa ja miettiä mihin tarkoitukseen on korkokenkiä ostamassa. Korkokengillä voi saada helposti lisää pituutta ja korkokengät tuovat myös näyttävyyttä juhlapukeutumiseen.

Korkokengät juhliin

Korkokengät ovat näyttävät juhlakengät ja tuovat pukeutumiseen sen viimeisen silauksen. Glitter korkokengät tuovat bling blingiä juhlaan kuin juhlaan. Erityisesti hopeiset glitter korkokengät ovat muodikas valinta juhliin, niin kesällä kuin talvellakin. Netistä voi ostaa juhliin myös korkeita stiletti-korkoisia korkokenkiä, jos haluaa korkokengästä kaiken pituuden irti. Stilettikorko on kapea ja yleensä korkea, jolloin korkokenkä sopii hyvin juhlakäyttöön. Stilettikoroilla tai yli 10 cm korkeilla koroilla ei yleensä pysty kävelemään pitkiä matkoja ja myös alustaa on mietittävä etukäteen. Mukulakivien kanssa kannattaakin valita hieman kestävämpi korko. Korkeat korkokengät voi asettaa myös kotona esille, jos haluaa korkokengät vain juhlakäyttöön. Korkeita korkokenkiä voi kuitenkin yhdistää myös kapeiden farkkujen kanssa, jolloin korkea korkoiset juhlakengät eivät jää kaappiin pölyttymään. Korkokengät juhliin voivat olla värimaailmaltaan neutraalit, kuten mustat tai beiget korkokengät. Toisaalta korkokenkiin saa helposti näyttävyyttä, kun valitsee niihin esimerkiksi voimakkaan punaisen värin. Korkokenkä voi olla samanvärinen kuin juhlamekko, mutta myös juhla-asun väriä muuten korostava. Jos kävely korkokengillä tuntuu haastavalta, voi valita matalat korkokengät juhliin. Toisaalta korkokengät voi vaihtaa jalkaan myös vasta juhlapaikalla, jolloin voi välttyä kävelemästä korkokengillä pidempiä matkoja. 

Korkokengät netistä

Korkokenkiä on helppo ostaa netistä, etenkin, jos tietää, mitä korkokengiltä haluaa. Leveä lesti on yksi ominaisuus, mikä on monelle korkokenkien ostajalle tärkeä, kun valitaan itselle sopivaa korkokenkää. Korkokengät leveällä lestillä tekevät korkokengillä kävelystä miellyttävää ja estävät rakkojen ilmaantumisen juhlien aikana. Myös korkokenkien tulee olla mukavat jalalle, joten jos oma jalkaterä on leveä, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla korkokenkiä, missä on leveä lesti. Verkkokaupoissa on usein mainittu korkokengän leveä lestisyys, mikä helpottaa korkokenkien tilaamista netistä. Korkokenkiä voi myös hakea koon, merkin tai värin perusteella, joten korkokenkien valinta netistä voi olla myös nopeaa ja helppoa. Kun ostaa korkokenkiä netistä, niin kannattaakin rajata hakuehdot niin, että ei tarvitse käydä netin koko kenkävalikoimaa läpi. Korkokengän koron korkeus on myös korkokengän yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Matalat korkokengät ovat monikäyttöisemmät, mutta korkeat korkokengät tuovat tyylikkyyttä pukeutumiseen. Koron muoto vaihtelee myös korkokenkien välillä. Kapet korot ovat muodoltaan näyttävät, mutta paksummat korot tekevät kävelystä helpompaa. Korkokenkiä voi etsiä sesongin lopussa alesta. Ale korkokengät voivat olla useita kymmeniä euroja edullisemmat kuin sesongin alussa myynnissä olevat korkokengät.  

  

Siirry alkuun