Caterpillar kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Boozt, Spartoo edustavat Caterpillar -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Caterpillar -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Caterpillar -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Caterpillar

Caterpillar

CAT eli Caterpillar tunnetaan eräänä maailman suurimmista rakennus- ja kaivostyökoneiden valmistajana. Caterpillarilta saa kuitenkin myös hyvälaatuisia työkenkiä ja -vaatteita. Tavoite kenkien valmistuksessa on ollut tehdä niitä rankempiakin olosuhteita kestävät. Työkengistä valikoima onkin laajentunut hyvin kulutusta kestäviin vapaa-ajan kenkiin. CAT on onnistunut tavoitteessaan, ja merkin kengistä on tullut huippusuositut erinomaisen kestävyytensä ja laadukkuutensa vuoksi.

Viime vuosina, kun rentous ja mukavuus on tehnyt tuloaan muotiin, on Caterpillarit ilmestyneet myös kaduille. Niistä on tullut jopa trendi mukavaan talvipukeutumiseen tuomaan asuun rentoutta ja särmää. Built for the City -malliston kohderyhmänä onkin urbaani nuoriso. Suosituin CAT-malli on ehkäpä talvikäyttöön tarkoitettu varsikenkä, mutta kenkiä löytyy myös tennareina ja muina kenkinä. Kaikissa malleissa ensisijaista on kuitenkin maksimaalinen kestävyys.

Käyttäjien kokemusten mukaan CAT-kengät ovat mukavat, kestävät ja helppohoitoiset. Lämpimät Caterpillar-kengät saa helposti tilaamalla ne netistä, esimerkiksi Spartoolta, Brandokselta, Zalandolta tai jostain muusta kenkäkaupasta. Caterpillar kengistä tehtyjä kopioita on myös nykyään saatavilla laajalti. Aidot, laadukkaat Caterpillarit tunnistaa kuitenkin siitä, että ne oikeasti kestävät vuodesta toiseen. Kuinka monta vuotta sinun Caterpillarisi ovat kestäneet?

Caterpillar lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun