Caterpillar

CAT eli Caterpillar tunnetaan eräänä maailman suurimmista rakennus- ja kaivostyökoneiden valmistajana. Caterpillarilta saa kuitenkin myös hyvälaatuisia työkenkiä ja -vaatteita. Tavoite kenkien valmistuksessa on ollut tehdä niitä rankempiakin olosuhteita kestävät. Työkengistä valikoima onkin laajentunut hyvin kulutusta kestäviin vapaa-ajan kenkiin. CAT on onnistunut tavoitteessaan, ja merkin kengistä on tullut huippusuositut erinomaisen kestävyytensä ja laadukkuutensa vuoksi.

Viime vuosina, kun rentous ja mukavuus on tehnyt tuloaan muotiin, on Caterpillarit ilmestyneet myös kaduille. Niistä on tullut jopa trendi mukavaan talvipukeutumiseen tuomaan asuun rentoutta ja särmää. Built for the City -malliston kohderyhmänä onkin urbaani nuoriso. Suosituin CAT-malli on ehkäpä talvikäyttöön tarkoitettu varsikenkä, mutta kenkiä löytyy myös tennareina ja muina kenkinä. Kaikissa malleissa ensisijaista on kuitenkin maksimaalinen kestävyys.

Käyttäjien kokemusten mukaan CAT-kengät ovat mukavat, kestävät ja helppohoitoiset. Lämpimät Caterpillar-kengät saa helposti tilaamalla ne netistä, esimerkiksi Spartoolta, Brandokselta, Zalandolta tai jostain muusta kenkäkaupasta. Caterpillar kengistä tehtyjä kopioita on myös nykyään saatavilla laajalti. Aidot, laadukkaat Caterpillarit tunnistaa kuitenkin siitä, että ne oikeasti kestävät vuodesta toiseen. Kuinka monta vuotta sinun Caterpillarisi ovat kestäneet?

Caterpillar lyhyesti

  • Alunperin rakennuskoneita valmistaman Caterpillar-merkin kengät ovat tunnettuja erinomaisesta kestävyydestään.
  • Työkengistä vapaa-ajankenkiin laajentanut CAT tarjoaa nyt monipuolisesti muitakin malleja kuin perinteisiä työkenkiä.
  • Tilaamalla verkkokaupasta saat nopeasti omat kestävät ja mukavat Caterpillar-kengät myös arkikäyttöön.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun