Wolverine

Wolverine on perinteikäs amerikkalainen kenkäbrändi. Sillä on kunnioitettava, 130 vuoden mittainen historia, joka takaa erinomaisen ammattimaisuuden ja asiantuntijuuden kenkien valmistajana. Suomeksi kenkämerkin nimi tarkoittaa ahmaa, ja brändin logo on muotoiltu ahman tassan muotoiseksi.

Wolverine kengät perustettiin Michiganin Rockfordissa vuonna 1883. 1800-luvun lopulla Wolverinen kestäviä kenkiä suosivat rautateiden ja pilvenpiirtäjien rakentajat. Vuonna 1914 brändi toi markkinoille mallin nimeltä 1000 Mile Boot, jonka myötä Wolverinen kenkien läpimurto tapaahtui. Myöhemmin Wolverineja alettiin käyttää myös arki- ja vapaa-ajankenkinä. Useiden innovatiivisten teknologioiden myötä Wolverinesta on tullut entistä mukavampia ja turvallisia kenkiä koviin olosuhteisiin.

Wolverinen kengät jakautuvat eri tuotemerkkeihin. Outdoor valmistaa erilaisia ulkoilukenkiä, esimerkiksi vaelluskenkiä vaativiin olosuhteisiin. Eritasoiset työkengät esimerkiksi teollisuustyöhön löytyvät merkin Work-tuotemerkin valikoimista. Useimmiten ne ovat kestäviä varsikenkiä tai tukevia saappaita. Tyylikkäät arkikengät kadulle taas valmistaa Wolverine Casual. Kaikki kengät on valmistettu kestämään elämän todellisia haasteita ja mahdollistamaan aktiivisen elämän mukavalla tavalla.

Jykevät ja tukevat Wolverinen varsikengät sopivat erinomaisesti Suomen talveen. Nyt, kun muoti suosii käytännöllisiä, matalia ja ulkomuodoltaan rehellisen rouheita kenkiä, Wolverinen kengät ovat myös kuumaa kamaa muotimarkkinoilla. Mikä onkaan parempaa kun jalat hienosti lämpöisinä ja kuivina pitävät komeat ja järkevät kengät? Tietysti se, että tällaiset kengät vielä palvelevat nurisematta vuodesta toiseen. Juuri sitä Wolverinet ovat. Tilaa omasi nyt netin kenkäkaupoista. Wolverinea tarjonnassaan esittelevät mm. Zalando, Shopalike, Brandos ja Footway. Onko sinunkin valintasi Wolverine aktiiviseen elämään? Kerro kokemuksesi perinteisestä amerikkalaisesta kenkäbrändistä.

Wolverine kengät lyhyesti

  • Vuonna 1883 Rockfordissa perustetun Wolverinen kengät olivat aluksi rautatien ja pilvenpiirtäjien rakentajien suosiossa.
  • Edelleen Wolverinen kengät edustavat äärimmäistä kestävyyttä, turvallisuutta, mukavuutta sekä rehellisen rouheaa ja konstailemattoman kaunista muotoilua.
  • Wolverinen kengät sopivat hyvin vaativaan suomalaiseen talveen.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun