Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Wildflower

31 tuotetta 2 kaupasta
Wildflower

Wildflower on nuori ruotsalainen, trendikäs kenkämerkki. Jatkuvasti muotitrendien huipulla purjehtivan Wildflowerin kengät on suunnattu nuorille, trendikkäille naisille. Wildflower valmistaa kengät niin arkeen kuin juhlaan eri ikäisille naisille. Firman omistaa Ericson & Saether.

Ruotsin suosituin ja maailmallakin tunnettu muotibloggaaja Kenza Zouithen teki aluevaltauksen kenkäsuunnittelun saralla suunnittelemalla Wildflowerille malliston Wildflower by Kenza. Brändin tuotteet on suunnattu etenkin muotibloggaajan blogin lukijoille, mutta myös muut ovat innostuneet trendikkäästä mallistosta.

Wildflowerista pidetään, koska sen valmistamat kengät ja saappaat ovat kohtuullisen edullisia, mukavia ja yhtä aikaa muodikkaita. Wildflowerin kengät ovat etenkin niiden hintaan nähden laadukkaita.

Wildflower valmistaa monentyyppisiä kenkiä: korkea- ja matalakorkoisia, talvisaappaita, kumisaappaita, korkokenkiä, nilkkureita, bikerbootseja, platform-nilkkureita, ballerinoja, korkokenkiä ja sandaaleita. Wildflower valmistaa myös jotain harvinaista: morsiuspukuun sopivia, kauniisti muotoiltuja korkokenkiä. Korkokengät ja ballerinat ovat morsiuspukuun sopivien kenkien ohella brändin malliston helmiä. Wildflowerin suositut kengät saa tilattua useista netin kenkäkaupoista, kuten Shopalikesta, Brandokselta, Zalandolta tai Nellyltä. Tunnetko sinä olosi naiselliseksi Wildflowerin korkkareissa? Kerro kokemuksesi Wildflowerin kengistä!

Wildflower kengät lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun