Calvin Klein

Muodin supernimi syntyi jo vuonna 1968, kun amerikkalainen muotisuunnittelija Calvin Klein alkoi suunnitella päällystakkeja. Valikoima on sittemmin laajentunut koskemaan lähes kaikkia muodin osa-alueita: vaatteita, asusteita, alusvaatteita, hajusteita ja kenkiä. Kaikille ominaista on minimalistisuus, istuvuus, laatu ja seksikkyys. Merkin kanssa yhteistyötä ovat tehneet mm. Kate Moss ja Scarlett Johansson.

”Less is more” on Calvin Kleinin muotoilun perusidea. Tyyli kengissä on moderni, graafinen ja minimaslistinen. Calvin Kleinin elegantteja malleja löytyy tyylikkäiden kivijalkamyymälöiden lisäksi nyt myös netistä, esimerkiksi Stockmannilta, Footwaysta, Zalandolta tai Spartoosta. Calvin Klein valmistaa tyylikkäät tennarit, varvassandaalit, korkokengät, nilkkurit ja ballerinat, joista jokainen voi valita omansa. Onko sinulla kokemuksia Calvin Kleinin kengistä?

Calvin Klein lyhyesti

  • Erityisesti hajusteistaan ja alusvaatteistaan tunnettu muodin jättiläinen Calvin Klein valmistaa myös monipuolisesti erilaisia kenkiä.
  • Calvin Kleinin kenkien ilme on minimalistisen moderni.
  • Calvin Kleinin kenkiä voi tilata netin kenkäkaupoista. Samalla voi lukea muiden käyttäjien kokemuksia tästä huippumerkistä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun