Tom Tailor kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Spartoo, Brandos edustavat Tom Tailor -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Tom Tailor -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tom Tailor -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Tom Tailor

Tom Tailor

Vuonna 1962 Saksan Hampurissa perustettu Tom Tailor on vuosien mittaan vakiinnuttanut paikkansa arvostettuna muotimerkkinä maailmassa. Tom Tailoria rakastetaan laadukkaiden materiaalien, hienojen yksityiskohtien sekä yhtä aikaa ajattomien ja ajankohtaisten mallien vuoksi. Nykyään Tom Tailorin tuotteita mytydään jo yli 35 eri maassa.

Tom Tailor on oikea valinta, jos on valmis maksamaan hieman laadusta, kestävyydestä ja tyylistä. Tom Tailorin tyyli on hyvän maun mukaan klassinen ja tyylikäs. Tom Tailor haluaa tehdä pukeutumisesta helppoa: vaatteet ja jalkineet tulee olla helppoja pukea ja niiden on tunnuttava hyvältä päällä. Merkki arvostaa korkealle yksinkertaisuutta ja luonnollisuutta. Jokaisen kenkäparin on tarjottava omistajalleen hyvinvointia. Tom Tailorin slogan onkin: ”Rentoa muotia rentoon elämään.”

Tom Tailorin tuotanto jakautuu erilaisiin kategorioihin, joita on esimerkiksi lapsille suunattu mini ja nuortenmuotilinjat Tom Tailor Denim Male ja Denim Female. Tom Tailorin kenkiä myydään monipuolisesti eri malleina netin kenkäkaupoissa, esimerkiksi Spartoolla ja Footwaylla. Tunnetko sinäkin olosi rennoksi Tom Tailoreissa? Kerro kokemuksesi luotettavasta kenkämerkistä.

Tom Tailor kengistä lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun