The North Face

33 tuotetta 1 kaupasta
The North Face

The North Facen toiminnan filosofia kiteytyy kolmeen sanaan: ”Never Stop Exploring.” Siksi merkki on aktiivista ulkoilmaelämää rakastavan valinta. The North Face on ollut luotettu urheilutuotteiden valmistaja jo 40 vuoden ajan. 1960-luvulla San Fransiscossa Douglas Tompkinsin ja Kenneth ”Hap” Kloppin perustama tuotemerkki aloitti pienessä kojussa myymällä kiipeily- ja retkeilyvarusteita. Nykyään The North Face on vuorilla viihtyvien ykkösvalinta, mutta sitä rakastavat myös helpompien olosuhteiden patikoijat. Nykyään urheilumerkki valmistaa kengät kaikentyyppiseen ulkoiluun, kuten kiipeilyyn, patikointiin, hiihtoon ja juoksemiseen.

The North Facelle elämä on yksi suuri seikkailu. Siksi se jatkaa tinkimätöntä työtä mahdollisimman kestävien, kevyiden, mukavien ja tyylikäiden kenkien suunnittelussa ja toteutuksessa. The North Face kykenee tuottamaan toimivia varusteita myös niihin kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Siitä yrityksen nimikin tulee: vuoren pohjoinen puoli, face, on yleensä vaikein kiivettävä tuulen ja kylmyyden vuoksi. The North Face syntyi voittamaan kaikki haasteet, myös ne vaikeimmat. Toisaalta The North Face valmistaa kengät myös rennot kotitossut tai kengät kevyeen sunnuntaipatikointiin.

Myöskään huono sää ei ole The North Facelle este, vaan haaste. The North Facen kengät on tehty kestämään vaikeaa säätä ja kovaa kulutusta. Useissa malleissa on käytetty Gore Tex -teknologiaa sekä monia muita teknologioita, jotka tekevät kengistä entistä suorituskykyisemmät ja kestävämmät.

The North Facelle mikään ei ole mahdotonta. Siitä kertoo esimerkiksi 1970-luvulla järjestetty tutkimusmatka, joka tehtiin maailman kaukaisimpaan ja koskemattomimpaan paikkaan. The North Face voi huoletta kutsua itseään maailman parhaiden extremeurheilijoiden ykkösvalinnaksi. Myös extremesta vain haaveilevat voivat tilata The North Facen äärimmilleen kehitettyjä kenkiä netin kenkäkaupoista. Urheilumerkin innovatiivisia tuotteita ylpeänä esittelee valikoimissaan esimerkiksi Spartoo, Brandos ja Shopalike. Valikoima kattaa monenlaiset mallit aina klassisista old school -vaelluskengistä kevyisiin lenkkareihin ja ultralämpimiin talvisaappaisiin. Onko The North Face myös sinun valintasi haastavaan tilanteeseen? Kerro mielipiteesi luotetusta urheilumerkistä!

The North Face lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun