Ten Points

Ten Points on kenkien maailmassa pirteä, omalaatuinen ilmestys. Ruotsalainen yritys perustettiin Tukholman esikaupunkialueella vuonna 1983. Jokainen Ten Pointsin logoa kantava kenkä on suunniteltu Ruotsissa ja tuotettu Euroopassa reilun kaupan ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Ten Points kengät tunnetaan laadukkaista nahkamateriaaleista, jotka on värjätty ja käsitelty erilaisilla luonnon materiaaleilla, esimerkiksi kasveilla ja juureksilla. Ruotsalaisen Ten Pointsin popot ovat siis myös eettinen ja ekologinen valinta. Ten Pointsin kenkiä myydään jo ympäri Eurooppaa ja laajasti myös netissä.

Muotimaailman ihmiset ovat suosineet Ten Pointsin tuotteista varsinkin bootseja ja saappaita. Persoonalliset saappaat komeilevat eri väreissä. Ten Pointsit ovat mukavat käyttää jo pelkästään niiden ekologisuuden ja eettisyyden vuoksi. Ten Pointsin motto kuuluukin: ”To create quality shoes that make the wearer feel special.” Ten Pointsin kenkien ehdoton valttikortti on myös laadusta kumpuava, ilmiömäinen kestävyys. Käyttäjien kokemusten mukaan yksi kenkäpari kestää ainakin viisi vuotta. Kengissä yhdistyvät siis erinomaisesti funktionaalisuus yksinkertaiseen, kauniiseen muotoiluun.

Ten Pointsin laatukengät valmistetaan ainoastaan nahasta. Yrityksellä on oma luomulinja, jossa nahka parkitaan kasviperäisesti. Kaikki ketjun materiaalit ovat kromittomia. Kengät suunnitellaan nimenomaan pohjoismaisiin oloihin sopivaksi. Esimerkiksi aina suosittu Pandora nastoitetaan, joten se sopii erinomaisesti myös Suomen talveen. Pandorassa on käyttäjien kokemusten mukaan myös erinomainen lesti. Muita suosittuja malleja Ten Pointsin valikoimassa on esimerkiksi pitkävartiset Trina ja Tolouse Winter -saappaat sekä miehille Pandoraa vastaava Mandora-malli.

Ten Pointsin valikoimiin kuuluu monipuolisesti erilaisia kenkämalleja, kuten saappaita, nilkkureita, pukukenkiä, maihareita ja kävelykenkiä. Kaikki kengät edustavat laadukasta ja katu-uskottavaa skandinaavista muotoilua. Legendaariset Pandorat ja muut Ten Pointsin kengät saa tilattua helposti useista netin kenkäkaupoista, kuten Footwaylta, Brandokselta tai Shopalikesta. Vannotko sinä Ten Pointsin nimiin? Kerro kokemuksesi ruotsalaisesta kenkämerkistä!

Ten Points kengät lyhyesti

  • Ruotsalainen Ten Points tunnetaan persoonallisista ja laadukkaista saappaistaan ja maihareistaan.
  • Ten Pointsin kengät suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan Euroopassa ekologisia menetelmiä käyttäen ja reilun kaupan periaatteita noudattaen.
  • Ten Pointsin huippulaadukkaat kengät sopivat pohjoismaisiin olosuhteisiin ja siksi kestävät erinomaisesti kulutusta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

5/ 5
Superkestävät kengät! Olen ihmetellyt,etteivät ole hajonneet.Kävelykengät olleet käytössä jo yli 7 vuotta! :) :)

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun