Ted Baker kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Brandos edustavat Ted Baker -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Ted Baker -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ted Baker -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker kuuluu brittiläisten kenkämerkkien ykköskastiin. Se on tarjonnut vankkumatonta laatua ja omalaatuista tyyliä asiakkailleen aina vuodesta 1988 asti. Miesten paitojen valmistajana Grasgowssa aloittanut Ted Baker ei tarvinnut mainoskampanjoita saadakseen suuren suosion myös huippulaatuisten kenkien valmistajana. Ted Bakeria rakastetaan etenkin sen laadun, hienostuneiden detaljien ja leikkimielisyyden vuoksi. Nyt Ted Baker on eräs nopeiten kasvavimmista lifestylemerkeistä Britanniassa.

Ted Bakerin tyyli on hillityn klassinen ja tyylikäs. Näyttävissä kengissä on huolellisesti suunnitellut, kauniit, virtaviivaiset linjat, jotka takaavat paitsi viehättävän ulkonäön niin erinomaisen istuvuuden. Ted Bakerin kengillä erottuu takuuvarmasti joukosta - ja edukseen. Ted Bakerin kengät antavat asuun hienostuneen, hyvän maun silauksen turhaan pröystäilemättä.

Ted Baker tunnetaan eräänä kenkämuodin suunnannäyttäjistä. Ted Bakerin mallistossa tarjolla on esimerkiksi trendikkäitä, näyttäviä printtikuvioisia korkokenkiä, kenkiä hienostuneilla detaljeilla, kenkiä, joissa on yhdistetty luovasti erilaisia materiaaleja. Huippumerkkinä Ted Baker ei ole vain tyylikäs, vaan laatunsa ansiosta erittäin mukava kenkä. Siis Ted Bakerin korkokengät ovat juuri se oikea valinta mihin tahansa juhliin.

Ted Bakerin kenkävalikoimista löytyy monipuolisesti erilaisia kenkiä, jotka ovat selkeitä, vankkumattomia laaduitaan ja hienostuneita detaljeiltaan. Ted Bakeria myy monet netin kenkäkaupat, kuten Zalando, Brandos, Shopalike ja Spartoo. Tunnetko sinäkin olevasi parhaimmillasi Ted Bakerit jalassa? Kerro kokemuksesi luksusmerkistä.

Ted Baker kengistä lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun