Kengät Tamaris PEPAI
49,59€ 61,99€
Korkokengät Tamaris LYCORIS
40,79€ 50,99€
Flamenco, Tamaris
69,95€
Woms Ballerina, Tamaris
39,95€
Woms Ballerina, Tamaris
39,95€
Woms Sandals, Tamaris
59,95€

Tamaris

480 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Tamaris

Saksalainen Tamaris valmistaa monipuoliset laatukengät kaiken ikäisille naisille jokaiseen tilaisuuteen. Vuosien mittaan Tamariksesta on tullut niin suosittu Euroopassa, että sitä on saatavilla melkein jokaisesta kenkäkaupasta. Se onkin useiden eurooppalaisten muotitietoisten naisten ykkövalinta. Osaksi Wortmann-yhtymää vuonna 1967 perustetun Tamariksen kenkiä myydään jo yli 70 maassa.

Tamariksen menestyksen taustalla piilevät hyvä hinta-laatusuhde ja monipuolinen valikoima. Merkki pyrkii yhdistämään jokaisessa tuotteessaan laadun, trendikkyyden ja käytännöllisyyden. Tamaris pysyy muodin aallon harjalla seuraamalla jatkuvasti uusimpia trendejä. Parasta Tamariksessa on ehkä kuitenkin se, että merkki pystyy tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman jokaisen naisen tyyliin sopivia erilaisia malleja. Kattavimman valikoiman löytää netistä eri kenkäkaupoista. Vaikka Tamaris on kenkämerkiksi huokean hintainen, se pyrkii ylläpitämään kengissään hyvää laatua. Siksi suurin osa kengistä valmistetaan aidosta nahkasta.

Tamariksen valikoimista esimerkiksi korkokengät ovat naisten keskuudessa suuressa suosiossa. Niissä käytetään AntiShokk-tekniikkaa, joka tasapainottaa askelta ja vaimentaa iskuja. Näin jalka jaksaa paremmin, myös yön pikkutunneilla. Tamaris on jakanut tuotantonsa kenkien tyypin mukaan erilaisiin kategorioihin, joita ovat esimerkiksi urheilulliseen ja rentoon elämäntyyliin sopivat Tamaris Active -kengät tai sesongin kuumimmat tuotteet tarjoava Tamaris Trend, joka on etenkin nuorten suosiossa.

Tamariksen valttikortti on monipuolisuus: jokainen nainen löytää sen valikoimista juuri sen oikean kenkäparin. Tamariksen tavoite onkin valmistaa kengät ihan jokaiselle naiselle. Tamariksen voidaan sanoa myös onnistuneen tavoitteessaan, löytyyhän esimerkiksi joka toiselta saksalaiselta naiselta ainakin yksi Tamariksen kenkäpari. Tamariksen valikoimiin kuuluu mm. korkokenkiä, mokkasiineja, sandaaleita, nauhakenkiä, loafereita, nilkkureita ja saappaita. Luotetun merkin kenkiä myydään melkein jokaisessa netin kenkäkaupassa. Niitä myyvät vaikkapa Zalando, Brandos ja Footway. Omistatko sinäkin monet parit Tamariksen kenkiä? Kerro kokemuksesi suositusta kenkämerkistä!

Tamaris kengät tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun