UGG kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Boozt, Spartoo edustavat UGG -kenkiä. Näet kaikki sivujemme UGG -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan UGG -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 9 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

UGG kengät

UGG

Vuodesta 1978 lähtien UGG Australia on valmistanut kenkiä hienoimmalla käsityötaidolla ja laadukkaimmista materiaaleista. Kaikki UGGin käyttämät ylellisen pehmeät lampaanvillaiset materiaalit on huolella valitut ja käsin valmistetut. UGG Australian yrityksen laatukontrolli on mittava. Kenkämerkki suuntaa tuotteensa ylellisyyttä ja mukavuutta arvostaville. UGGista on tullut menestys esimerkiksi julkkisten keskuudessa, ja jopa kolme UGGin kenkämallia on päässyt ”Oprahs Favourite Things” -listalle. Esimerkiksi Kate Moss, Jennifer Aniston, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio ja Sarah Jessica Parker ovat käyttäneet UGGeja.

UGG Australian historia alkoi vuodesta 1978, kun australialainen surffari nimeltä Brian Smith matkusti Yhdysvaltoihin lampaannahkasaappaineen. Saappaista tuli suuri menestys kalifornialaisten surffareiden joukossa. UGGeja käytettiin, kun haluttiin pitää jalat lämpöisinä rannalla surffauksen jälkeen. UGGit olivat paitsi funktionaaliset, niin sopivat tyyliltään hienosti surffareiden rennon huolettomaan elämäntyyliin.

UGG-buumi sai pari vuotta sitten liikkeelle hurjan määrän piraattituotteita. Aito UGG Australia -kenkä on kuitenkin erotettavissa piraateista tarkkailemalla etenkin ompelusaumojen ja materiaalin laatua. Aidoissa UGGeissa nahan paljas puoli muodostaa kestävän ulkopinnan, ja sisäpuolelle jäävä aito lampaanvilla on untuvaisen pehmeä. Lampaannahka on kenkiin ihanteellinen valinta, koska sen luonnolliset ominaisuudet säätelevät jalkojen lämpöä juuri optimaalisesti sään mukaan. UGGit siis viilentävät kuumalla ja toisaalta lämmittävät kylmällä.

UGGin valikoima on viime vuosien aikana kasvanut roimasti. Klassikkomallin lisäksi tarjolla on nykyään esimerkiksi neulepällysteisiä saappaita, nauhallisia vedenpitäviä varsikenkiä, lämpimiä tohveleita sekä kesäisiä sandaaleja ja avokkaita. UGG Australia valmistaa nykyään jopa bikerbootseja ja ratsastussaappaita. Klassisia UGGeja ja muita huippumerkin kenkiä on saatavilla monesta netin kenkäkaupasta, esimerkiksi Zalandolta, Brandokselta tai Spartoolta. Rakastatko sinäkin UGGeja? Kerro mielipiteesi maailman mukavimmista kengistä!

UGG Australia lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun