UGG

Vuodesta 1978 lähtien UGG Australia on valmistanut kenkiä hienoimmalla käsityötaidolla ja laadukkaimmista materiaaleista. Kaikki UGGin käyttämät ylellisen pehmeät lampaanvillaiset materiaalit on huolella valitut ja käsin valmistetut. UGG Australian yrityksen laatukontrolli on mittava. Kenkämerkki suuntaa tuotteensa ylellisyyttä ja mukavuutta arvostaville. UGGista on tullut menestys esimerkiksi julkkisten keskuudessa, ja jopa kolme UGGin kenkämallia on päässyt ”Oprahs Favourite Things” -listalle. Esimerkiksi Kate Moss, Jennifer Aniston, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio ja Sarah Jessica Parker ovat käyttäneet UGGeja.

UGG Australian historia alkoi vuodesta 1978, kun australialainen surffari nimeltä Brian Smith matkusti Yhdysvaltoihin lampaannahkasaappaineen. Saappaista tuli suuri menestys kalifornialaisten surffareiden joukossa. UGGeja käytettiin, kun haluttiin pitää jalat lämpöisinä rannalla surffauksen jälkeen. UGGit olivat paitsi funktionaaliset, niin sopivat tyyliltään hienosti surffareiden rennon huolettomaan elämäntyyliin.

UGG-buumi sai pari vuotta sitten liikkeelle hurjan määrän piraattituotteita. Aito UGG Australia -kenkä on kuitenkin erotettavissa piraateista tarkkailemalla etenkin ompelusaumojen ja materiaalin laatua. Aidoissa UGGeissa nahan paljas puoli muodostaa kestävän ulkopinnan, ja sisäpuolelle jäävä aito lampaanvilla on untuvaisen pehmeä. Lampaannahka on kenkiin ihanteellinen valinta, koska sen luonnolliset ominaisuudet säätelevät jalkojen lämpöä juuri optimaalisesti sään mukaan. UGGit siis viilentävät kuumalla ja toisaalta lämmittävät kylmällä.

UGGin valikoima on viime vuosien aikana kasvanut roimasti. Klassikkomallin lisäksi tarjolla on nykyään esimerkiksi neulepällysteisiä saappaita, nauhallisia vedenpitäviä varsikenkiä, lämpimiä tohveleita sekä kesäisiä sandaaleja ja avokkaita. UGG Australia valmistaa nykyään jopa bikerbootseja ja ratsastussaappaita. Klassisia UGGeja ja muita huippumerkin kenkiä on saatavilla monesta netin kenkäkaupasta, esimerkiksi Zalandolta, Brandokselta tai Spartoolta. Rakastatko sinäkin UGGeja? Kerro mielipiteesi maailman mukavimmista kengistä!

UGG Australia lyhyesti

  • UGG Australia syntyi vuonna 1978, kun surffari Brian Smith vei lampaannahkasaappaansa mukanaan Kalifornian surffareiden keskelle.
  • Erinomaisen laadukkaan lampaannahan ja hienon käsityötekniikan vuoksi UGGeja kutsutaan usein maailman mukavimmiksi kengiksi.
  • UGGeista on tullut ilmiö myös katumuodissa, niitä on nähty tiuhaan esimerkiksi julkkisten jaloissa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun