Sandaalit Swedish hasbeens KRINGLAN
163,20€ 204,00€
Kengät Swedish hasbeens JODHPUR |1|
236,80€ 296,00€
Kengät Swedish hasbeens ZIP IT EMY
207,20€ 296,00€
Nilkkurit Swedish hasbeens LACE UP SHOE
247,20€ 309,00€
Puukengät Swedish hasbeens LACY
146,40€ 183,00€
Kengät Swedish hasbeens HIPPIE LOW
286,40€ 358,00€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Swedish Hasbeens

40 tuotetta 2 kaupasta
Swedish Hasbeens

Swedish Hasbeens tuo uusia tuulia kenkämerkkien maailmaan. Se on hyvin nuori kenkämerkki, jonka tarina alkoi erikoisella tavalla. Ruotsalainen Anita päätti valmistaa 300 paria punaisia, valkoisia ja mustia puukenkiä, jotka olivat hakeneet inspiraationsa 1970-luvulla suosituista puukengistä. Kengistä tuli Tukholmassa heti jymymenestys, joten Anita perusti yrityksen nimeltä Swedish Hasbeens vuonna 2007. Yritys toimii edelleen samoissa tiloissa, joissa nuo alkuperäiset 300 puukenkäparia valmistettiin. Swedish Hasbeens on ollut alusta lähtien valtava menestys: vain muutaman vuoden vanhaa Swedish Hasbeensia myydään jo 20 maassa.

Swedish Hasbeens valmistaa edelleen puukenkiä. Kaikki kengät tehdään käsin käyttämällä samoja ympäristöystävällisiä kengänvalmistustekniikoita kuin 1970-luvulla. Näin jokaisesta kengästä tulee uniikki: materiaalien paksuudet ja sävyt saattavat vaihdella hieman. Materiaalit ovat niin ikään luonnollisia. Siksi Swedish Hasbeens on ympäristöstään välittävän valinta. Kenkiin käytetty puu on ruotsalaista, vastuullisesti kasvatettua leppää tai lehmusta. Nahka on ekologisesti kasviparkittu, ja kengänpohjissa käytetään yhä enemmän luonnonkumia. Kengät ovat niin ekologiset, että jos joku saisi älynväläyksen haudata ne maahan, ne maatuisivat sinne kokonaan ilman ongelmia.

Swedish Hasbeensien kenkien raikas design on skandinaavisen yksinkertainen ja rennon tyylikäs. Muotoilu on ilmeeltään kevyen, leikkisän retrohenkistä. Swedish Hasbeensit komeilevat voimakkaissa, rehellisissä väreissä esimerkiksi punaisina ja keltaisina. Eipä ihme, että puukkareista tuli muoti-ilmiö pohjoismaisissa blogeissa heti tuotemerkin synnyttyä. Näkyvyyttä ruotsalainen merkki sai myös H&M:n kanssa yhdessä tekemästään kampanjasta, jossa Swedish Hasbeens suunnitteli Hennesin valikoimaan kolme puukenkämallia. Näin hinnat laskivat roimasti ja puukengät jalkautuivat koko kansan keskuuteen.

Swedish Hasbeens valmistaa puukenkiä erilaisina malleina: nilkkureina, sandaaleina, bootseina, kiilakorkokenkinä, avokkaina, loafereina ja tohveleina. Henki on kaikissa sama 70-lukuinen. Suosittu malli on esimerkiksi Unisex-malliston Worker Bootsit, joissa on mukava kumipohja, pehmoinen vuori ja laadukas, jämäkkä nahka. Swedish Hasbeensin kengät ovat ottaneet valikoimiinsa monet netin kenkäkaupat, kuten Spartoo, Shopalike ja Brandos. Pidätkö sinä Swedish Hasbeensin pirteistä puukkareista? Kerro mielipiteesi persoonallisesta kenkämerkistä.

Swedish Hasbeens lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun