Bugatti

Bugatille numero yksi on kenkien käyttömukavuus. Sen suosion taustalla onkin miellyttävä istuvuus ja ajaton muotoilu. Bugatti on alkuperäinen eurooppalainen brändi, joka haluaa jatkaa laadukasta perinnettään aina vuodesta 1928. Alunperin Johann Müllerin perustaman sveitsiläisen perheyrityksen tuotteita myydään jo 35 maassa.

Käyttömukavuuden takia kenkien ulkonäöllisistä seikoista ei todellakaan tingitä. Sen sijaan Bugatti seuraa tarkasti uusimpia trendejä ja onnistuu vastaamaan niihin nopeasti tyylikkäillä malleillaan. Kenkien ilme on kuitenkin ajaton ja hillitty. Asiantuntijuus ja laatu on Bugatin myynnissä kova sana: ne valmistetaan aina huolellisesti valitusta, ensiluokkaisesta nahasta. Talvikengissä on lämmin ja mukava, aidosta italialaisesta lampaannahasta tehty vuoraus. Kenkien mukavuuteen vaikuttaa myös se, että Bugatti tekee tiivistä yhteistyötä italialaisen kenkälestinvalmistajan kanssa.

Nyt Bugattin kengät saa tilattua myös nopeasti netin kenkäkaupoista. Bugatteja on tarjolla esimerkiksi Stockmannilla, Brandoksella ja Zalandolla. Miehille näistä kaupoista löytyy klassisia puvunkenkiä, elegantteja nauhakenkiä tai rennompaan meininkiin tennareita. Naiset voivat tilata niin ikään tennareita tai korkokenkiä ja saapikkaita viimeistellyillä yksityiskohdilla. Käyttäjien kokemusten mukaan Bugattin kengät todella tarjoavat tyylikkyytensä ohella ylivertaisen käyttömukavuuden. Vastaavatko sinun kokemuksesi yleistä linjaa? Kerro meille, onko Bugattien käyttömukavuus yhtä huikea kuin puhutaan!

Bugatti lyhyesti

  • 1928 perustettu sveitsiläinen kenkäfirma valmistaa kenkiä pitkällä kokemuksella ja korkealla laadulla.
  • Kenkien ilme on ajaton ja tyylikäs.
  • Bugatti myy kuitenkin erityisesti käyttömukavuutensa ansiosta. Kengät valmistetaan vain parhaista materiaaleista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun