Superfit

Superfitiä suosivat vanhemmat, jotka todella arvostavat lastensa jalkojen hyvinvointia. Vaikka Superfit valmistaa kengät koko perheelle, valikoimista suurimman suosion ovat saavuttaneet erityisesti lastenkengät. Ne tunnetaan hyvästä istuvuudestaan ja kestävyydestään. Valikoimat ovat monipuolisia, niistä löytyy saappaita, sandaaleja, kävelykenkiä, talvisaappaita ynnä muuta. Superfitiä myydään jo yli 40 maassa ympäri maailmaa, sillä se tarjoaa hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.

Koska lapsen jalan motoriikka ei ole vielä täysin kehittynyt, oikeanlaisten kenkien valinta on aivan erityisen tärkeää. Nimensä mukaisesti Superfit muotoutuu käyttäjän jalan mukaan ja tukee juuri sieltä, mistä pitääkin. Superfitin kenkiä kiitellään myös niiden käytännöllisestä Gore-Tex -materiaalista, joka pitää veden poissa kengistä, mutta samalla hengittää. Suositut ovat vaikkapa Gore-Tex -materiaalista valmistetut ensiaskelkengät pitävällä kumipohjalla, vahvistetulla kumikärjellä ja irrotettavalla nahkaisella sisäpohjalla.

Itävaltalainen yritys valmistaa kengät kymmenien vuosien kokemuksella. Superfit tekee tiivistä yhteistyötä ortopedien ja lastenlääkärien kanssa kehittääkseen kengistä entistä terveellisempiä lapsen jalalle. Uusinta tutkimustietoa hyödynnetään ahkerasti Superfitin tuotekehittelyssä. Nykyään jalalle suositellaan toisaalta tukea, toisaalta tilavuutta, pohjan joustavuutta ja hengittävyyttä. Superfit vastaa kaikkiin vaatimuksiin, ja siksi se onkin usein fysioterapeutin suosittelema valinta. Superfit ei ylitue jalkaa vaan antaa sen toimia omassa luonnollisessa asennossaan kuitenkin hyvällä istuvuudella. Useat Superfitin kengistä sopii kapealle ja sirolle jalalle.

Netin kenkäkaupoista löytyy hyvät valikoimat Superfitin erilaisia kenkämalleja, kuten tennareita, lenkkareita, nilkkureita, saappaita, sisäkenkiä, tossuja ja sandaaleita. Kenkien kokovalikoima alkaa jo koosta 17, joten Superfitin valikoimista löytää kengät myös vauvoille. Esimerkiksi Zalandolla on erinomaiset valikoimat Superfitin kenkiä, mutta netin kenkäkaupoista niitä myyvät myös Brandos, Footway ja Stockmann. Onko Superfit sinun valintasi lapsesi jalalle? Kerro kokemuksesi suositusta lastenkenkämerkistä.

Superfit kengistä lyhyesti

  • Itävaltalainen Superfit tunnetaan etenkin suosituista lastenkengistään.
  • Superfitin salaisuus on antaa lapsen jalalle juuri sopivan verran tukea ja oikeista kohdista niin, että lapsen jalan kehitys olisi optimaalinen.
  • Superfitin erilaisia kenkämalleja löytyy suuret valikoimat useista netin kenkäkaupoista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun