Sorel

Sorel on William H. Kaufmannin vuonna 1962 perustama kanadalainen kenkämerkki, joka on erikoistunut valmistamaan talvikenkiä kylmän ilmaston maihin. Sorel mahdollistaa aktiivisen ulkoilun myös kylmällä. Kumilla vahvistetut päälliset pitävät jalat kuivina samalla, kun sisäosan thermo plus -sisävuori lämmittää jalkaa paukkupakkasilla. Tuotemerkin kengät tunnetaan erittäin jämäköinä ja tukevina kenkinä. Sorel on mukava, laadukas ja hyvin istuva. Tärkeitä teemoja Sorelille on toiminnallisuus ja taidokkaat käsityötaidot, jotka poikivat vain parasta laatua.

Vuodesta 2000 lähtien Sorel on laajentanut valikoimaansa talvikengistä myös kevyempiin vapaa-ajankenkiin. Kesäkäyttöön se valmistaa kevyitä sandaaleja ja avokkaita. Mutkattomat Sorelin kengät valmistetaan suurimmaksi osaksi luonnonmateriaaleista, kuten nahkasta ja villasta. Jämäkkä muotoilu tukee jalkaa, siksi se on myös erinomainen kenkä lapselle talvisiin ulkoleikkeihin.

Ylivoimaisen Sorelista tekee käyttäjien kokemusten mukaan se, että ne ovat uskomattoman lämpimät. Samalal ne pitävät jalat kuivina ja myös kestävät todella pitkään, jopa kymmenen vuotta. Vaihdettava sisäosa pidentää kengän käyttöikää entisestään. Irrotettavan sisäosan ansiosta kengät on myös nopea kuivattaa ja kätevä tuulettaa. Sorelit sopivat myös erityisesti loskakeliin tai kunnon lumikinoksiin. Jalka pysyy lämpimänä, koska kenkään kuuluu erillinen sisäkenkä, joita käytetään myös esimerkiksi laskettelukengissä.

Esimerkiksi Winter Carnival on vuodesta toiseen suosittu Sorelin talvikenkämalli. Se on uudistettu, kevyempi ja synteettinen versio klassisesta talvisaappaasta. Muita suosittuja malleja ovat esimerkiksi aina legendaarinen ja suosittu Caribour, Shila, Snow Commander ja Super Trooper. Sorel on laatutietoisten nuorten naisten suosiossa, esimerkiksi bloggaajat suosivat Sorelia kovimmilla pakkasilla. Trendikäs talviasu muodostuu Sorelin talvisaappaiden ja untuvatakin yhdistelmästä. Klassisia ja tuoreita Sorelin kenkämalleja löytyy netin kenkäkaupoista, kuten Spartoolta, Zalandolta, Footwaylta tai Brandokselta. Pystytkö sinäkin nauttimaan kuulaista pakkaspäivistä vain Sorelit jalassa? Kerro kokemuksesi rakastetusta kenkämerkistä.

Sorel lyhyesti

  • Sorel valmistaa maailman parhaimmat ja lämpimimmät talvikengät kovimpiin pakkasiin.
  • Kanadalaisen kenkämerkin valttikortteja on huolellinen, viimeistelty muotoilu sekä laadukkaat materiaalit.
  • Sorel on laajentanut valikoimaansa klassisista talvisaappaista myös kevyempiin kesäjalkineisiin.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun