Kengät Skechers ULTRA FLEX NEW SEASON
50,05€ 55,00€
Kengät Skechers TRACK-SCLORIC 52631 |1|
39,78€ 90,00€
Kengät Skechers Ultra Flex 12832-BLK
59,90€
Kengät Skechers BOBS SQUAD - PHOTO FRAME |1|
39,78€ 90,00€
Kengät Skechers Go Walk 4 Exceed |1|
49,50€ 55,00€
Kengät Skechers Skyline - Surefire
52,96€ 59,50€

Skechers

495 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen
Skechers

”Skechers” slangisana tarkoittaa Amerikassa levotonta. Kenkämerkki valmistaakin tuotteensa juuri aktiivisille ja nuorekkaille. Se ei tyydy keskivertoratkaisuihin vaan on persoonallinen, rohkea, hauska ja tyylikäs. Skechersin valikoimista erityisen suosittuja ovat coolit tennarit.

Skechers syntyi Kalifornian auringon alla vuonna 1992, kun Robert Greenberg päätti perustaa poikansa kanssa kenkäyrityksen. Greenberg aloitti valmistamalla skeittikenkiä ja bootseja, mutta sittemmin valikoima on laajentunut kattamaan lähes kaikenlaiset kengät. Kaikkia kenkiä kuitenkin yhdistää rento, hauska ja tyylikäs suunnittelu. Vapaa-ajankengistä Skechers on viime vuosina laajentanut myös urheilukenkiin. Tyypillistä Skecherseille on viimeistellyt, hauskat yksityiskohdat sekä voimakkaat, raikkaat värit.

Skechers pyrkii pysymään jatkuvasti trendien aaltojen harjalla. Se tekee tiiviisti yhteistyötä muotimaailman henkilöiden kanssa. Yhteistyötä Skechers on tehnyt mm. Britney Spearsin, Wayne Gretzkyn, Kim Kardashianin ja Matt Dillonin kanssa. Skerchers on tällä hetkellä eräs Amerikan nopeimmin kasvavista kenkämerkeistä, ja tuotemerkin kenkiä myydään jo ympäri maailmaa.

Viime vuosina Skechers on nostanut päätään myös katu-uskottavien urheilukenkien valmistajana. Menestys maailmalla on ollut naturalistinen GOrun juoksukenkä, joka on erittäin kevyt ja miellyttävä jalassa. Kengän tavoitteena on olla ennen kaikkea minimalistinen jalkine, joka mahdollistaa askelluksen luonnollisuuden ja tehokkuuden. GOrun siis edustaa Skechersin mottoa: “Tunne enemmän, reagoi nopeammin”. Kengän leveä päkiä mahdollistaa varpaiden tehokkaan käytön juoksemisessa. GOrunit ovat erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi, jos haluaa pehmeän siirtymän täysvaimennetuista juoksukengistä paljasjalkajuoksukenkiin.

Skechersin maailmanvalloitus on parhaillaan käynnissä. Uusinta gloriaa merkki sai, kun sen sponsoroima Meb Keflezighi voitti vuoden 2014 Bostonin maratonin Skechersit jalassaan. Skechersin juoksukengät tai vapaa-ajankengät saa tilattua helposti monista netin kenkäkaupoista, kuten Brandokselta, Footwaylta tai Spartoolta. Skechersin valikoimiin kuuluu tyylikkäät saappaat, muodikkaat nilkkurit, sporttiset tennarit, korkokengät ripauksella glamouria sekä innovatiiviset kävelykengät. Lapsille Skechers valmistaa mm. ballerinat ja lenkkarit, naisille kiilakorkokengät ja miehille siistit nauhakengät. Onko sinulla kokemuksia Skechersin urheilu- tai vapaa-ajankengistä? Kerro mielipiteesi amerikkalaisesta kenkämerkistä!

Skechers lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun