Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Ellos
Nelly kengät
Spartoo
Stockmann kengät
Poista kaikki suodattimet

Shepherd

71 tuotetta 5 kaupasta
Shepherd

Jos ASICSet puetaan jalkaan, kun halutaan saada kaikki irti urheilusta, niin täydelliseen rentoutumiseen valitaan jalkineiksi Shepherdit. Shepherdin suosituin tuote ovat lampaanvillaiset tohvelit, jotka ovat pehmeintä, lämpimintä ja suloisinta, mitä tohveleilta voi toivoa. Shepherd kuuluu tunnelmalliseen syysiltaan yhtä kiinteästi kuin kynttilät ja lämmin viltti. Kenkämerkin lämpöisiä talvikenkiä ja tohveleita rakastetaan paitsi Pohjoismaissa niin koko Euroopassa.

Ruotsalainen Shepherd perustettiin vuonna 1982. Shepherd tuottaa kenkänsä ilman välikäsiä, myös materiaalit käsitellään yrityksen omalla parkituslaitoksella. Yritys haluaa tuottaa laadukkaita kenkiä kohtuulliseen hintaan. Shepherd kommunikoi käyttäjiensä kanssa vastaamalla heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa, näin kehittäen tuotteitaan aina vain paremmiksi. Kenkämerkin tuotteet valmistetaan käsin, jotta jokaisen kenkäparin laatu olisi optimaalinen. Samalla jokaisesta tuotteesta tulee täysin uniikki.

Shepherdin tohveleiden muoto lähtee mukavuudesta. Shepherd ei seuraa viimeisimpiä trendejä, vaan luottaa omaan tekemiseensä optimoidessaan kenkien mukavuuden. Useimpien Shepherdin kenkien muotoilu on perinteinen. Talvisaappaiden muotoilu muistuttaa UGGin vastaavaa, mutta toisin kuin UGGien, käyttäjien kokemusten mukaan Shepherdin talvikenkien pohja pitää liukkaallakin. Kenkien ulkopinta on käsiteltyä lampaannahkaa, ja villapuoli lämmittää ihanasti sisäpuolta. Kengänpohjat valmistetaan kestävästä, mutta kevyestä EVA-materiaalista.

Luonnollisuus on Shepherdille tärkeä arvo. Siksi kaikki sen tuotteet valmistetaan ekologisesti aidosta lampaannahkasta ja -villasta. Aito lampaannahka on havaittu erinomaiseksi materiaaliksi jo tuhansien vuosien ajan. Luonnollisena materiaalina se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla, toisaalta siihen kuuluva rasva pitää lian hyvin poissa. Lampaannahka kykenee sitomaan kosteutta niin, että tohveleissa jalat tuntuvat kuivilta märälläkin ilmalla. Kuivuessaan lampaannahka erittää lämpöä, joten tohvelit lämmittävät kuivuessaankin. Tohvelit valmistetaan 28 osasta yli kymmenvaiheisen prosessin kautta. Shepherd työskentelee mahdollisimman paljon ympäristöä kunnioittavasti pyrkimällä vähentämään kuljetusta ja kemikaaleja.

Shepherdin kenkävalikoimasta tunnetuimpia ovat talvikengät ja tohvelit, mutta siihen kuuluu myös nilkkureita, saappaita, saapikkaita ja varsikenkiä. Hyvät valikoimat Shepherdin kenkiä löytyy useasta netin kenkäkaupasta, esimerkiksi Footwaylta, Brandokselta ja Zalandolta. Tekeekö Shepherd sinun rentoutushetkestäsi täydellisen? Kerro kokemuksesi mukavuutta arvostavasta kenkämerkistä!

Shepherd lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun