Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Sebago

31 tuotetta 2 kaupasta
Sebago

Sebago on juuri se oikea valinta merihenkiselle. Merkki tunnetaan eräänä maailman suosituimpien purjehduskenkien valmistajana. Sebagon juuret yltävät kauas historiaan Pohjois-Amerikan itärannikolle, jossa purjehduskenkien valmistuksessa alettiin hyödyntää intiaanien kehittämää mokkasiinien ompelutekniikkaa. Tämä vuosisatoja vanha ompelutyyli on edelleen kehitetty Sebagon kengissä äärimmilleen käyttäjien vaatimusten ja toiveiden avulla. Läpimurto tapahtui nahkapurjehduskenkien myötä, ja Sebagosta tuli maailman parhaimpien purjehtijoiden valinta. Tuotemerkin kenkiä myydään nykyään yli 85 eri maassa.

Englantilaisen kolmikon Wellehan, Beaudoin ja Cordeaun perustama Sebago ei valmista kenkiä ainoastaan purjehdusta, vaan myös arkikäyttöä varten. Perinteisen valmistustavan ja laadukkaiden materiaalien ansiosta kengät kestävät käyttäjien kokemusten mukaan kovaakin kulutusta niin purjehdus- kuin arkikäytössä. Sebagon tuotanto jakautuu kolmeen eri mallistoon: Marine Performance, Casual Marine sekä Premium Classics.

Vuonna 1946 Sebago alkoi valmistaa käsintehtyä, mokkasiinia muistuttavaa purjehduskenkää nimeltään Docksides. Docksidestä tuli niin suosittu, että Docksides-nimeä käytetään yleisenä nimityksenä tämän tyyppisistä purjehduskengistä. Docksidesin lisäksi Sebagon mallistosta löytyy moderneista materiaaleista valmistettuja teknisiä purjeduskenkiä. Innovatiivisen kehityksen vankkana perustana toimivat edelleen aidot alkuperäisamerikkalaiset käsityöperinteet. Kuten intiaanien mokkasiinien aikanaan, Sebagon purjehduskenkien tulee olla kestäviä, mukavia ja hiljaisia. Alkuperäisiä kenkiä valmistetaan edelleenkin samoilla perinteisillä menetelmillä Yhdysvaltain Mainessa.

Sebago valmistaa purjehduskenkien lisäksi myös muita kenkiä kuten bootseja, sandaaleita, nauhakenkiä ja puvunkenkiä. Kaikista kengistä huokuu laatu, huolellisuus ja klassisuus, jotka ovat tyypillisiä piirteitä merkin kengille. Nostalgiset purjehduskengät, jotka tuovat persoonallista ilmettä asulle kuin asulle, ovat nyt trendikäs valinta. Trenditietoinen yhdistää leikkimielisen värikkäät Docksidesit muuten neutraaliin asuun. Docksidesin lisäksi Sebagon kengistä rakastetaan mm. Wave extrem -kenkiä, jotka ovat synteettisestä nahasta ja tuuletettavasta verkkokankaasta valmistetut slip in -kengät. Käyttäjien kokemusten mukaan Sebagon pohjat kestävät surutontakin käyttöä. Sebagon kenkiä on myynnissä hyvin varustelluissa netin kenkäkaupoissa, esimerkiksi Spartoolla, Shopalikellä tai Zalandolla. Onko Sebago sinun luottokenkäsi? Kerro kokemuksesi purjehduskenkämerkistä!

Sebago lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun