Sand kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Boozt, Spartoo edustavat Sand -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Sand -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sand -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 9 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sand

Sand

Ympäri maailmaa tiedetään, että tanskalaiset hallitsevat muodin. Eräs osoitus siitä on tanskalainen brändi nimeltä Sand. Tuotemerkki on erikoistunut tyylikkään hienostuneiden ja modernien muotivaatteiden ja -kenkien valmistukseen. Sen tapa kehittää kenkiään on niin innovatiivinen ja luova, että se tulee pysymään kenkämerkkien huipulla varmasti pitkään. Sandin menestyksen takana on sille tärkeät, huolella vaalitut arvot: intohimo, luovuus ja innovaatio.

Kansainvälinen muotibrändi sai alkunsa 1980-luvulla. Siitä lähtien se on toteuttanut asiakkaidensa hartaimpiakin toiveita kehittämällä kenkiään jatkuvasti entistä mukavampaan ja tyylikkäämpään suuntaan. Brändiä arvostetaan suuresti sen mukavuuden, korkeatasoisen designin ja hyvän istuvuuden vuoksi. Sandin motto on luoda vaatteita ja kenkiä niinkuin maailman kansalainen ajattelee, työskentelee ja elää.

Hillityt ja klassiset mallit ovat vallalla Sandin kenkävalikoimassa. Tyyli on skandinaaviseen tapaan pelkistetty ja kauniin linjakas. Sandia on saatavilla netistä hyvin varustetuista kenkäkaupoista, esimerkiksi Stockmannilta tai Brandokselta. Täältä löytyy esimerkiksi pelkistetyt mustat puvunkengät miehille tai klassiset, mustat, jokaiseen asuun sopivat korkokengät naisille. Toisaalta valikoimat tarjoavat saappaita, nilkkureita, maihareita ja nauhakenkiä. Luotatko sinäkin Sandiin? Kerro kokemuksesi laadukkaasta kenkämerkistä!

Sand lyhyesti

Sand liittyvät uutiset

.Sandaalit korvaavat kengät kesäkeleillä - huolehdi silti jaloistasi

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun