Salomon

Aitous, innovatiivisuus, intohimo ja sitoutuminen olivat arvoja, joiden ympärille syntyi eräs maailman luotetuimmista urheiluvaate- ja kenkäyrityksistä nimeltään Salomon. Kaikki alkoi suksisiteistä, joiden valmistukseen ranskalainen Francois Salomon ryhtyi Alpeilla vuonna 1947. Nyt urheilutuotemaailman jättiläisenä tunnetun Salomonin tuotteita myydään yli 160 maassa. Yrityksen toimintaa ohjaa edelleen sama intohimo urheiluun, joka perustajalla oli: “What fascinates me is what I am going to do tomorrow.” Nykyään tuotemerkin omistaa suomalainen urheiluvälinekonserni Amer Sports Oy.

Salomonin kenkävalikoima kattaa monipuolisesti erilaisia urheilujalkineita: vaelluskenkiä, lumilautailukenkiä, juoksukenkiä, lenkkareita ja urheilusandaaleja. Erityisen rakastettuja ovat Salomonin monot, kuten muutkin sen hiihtovarusteet. Salomonin nimi kertoo laadusta, kestävyydestä ja pitkistä perinteistä kumpuavasta asiantuntijuudesta. Yrityksen perustajan Salomonin intohimo hiihtovälineiden kehittämiseen on näkyy yrityksen toiminnassa edelleen selkeästi. Vuosien mittaan Salomon on kehittänyt monia innovatiivisia ratkaisuja, materiaaleja ja tekniikoita, jotka tekevät urheilusta entistä nautinnollisempaa.

Salomoniin luottavat monet huippu-urheilijat, ja yritys sponsoroi useita urheilupersoonallisuuksia, esimerkiksi Kaj Zackrissonia ja Henrik Windstedtiä. Salomon järjestää myös erilaisia urheilutapahtumia, esimerkiksi Salomonracingin ja Trail Tourin vuosittain. Urheilumerkki välittää maapallon tulevaisuudesta pyrkimällä vähentämään toiminnastaan johtuvia ympäristövaikutuksia ja levittämällä ympäristötietoisuutta. Salomonin tavoite on ymmärtää ympäristövaikutuksia, vähentää hiilidioksidipäästöjä ja uusiutumattomien voimavarojen käyttöä, poistaa myrkyllisiä päästöjä sekä ennen kaikkea kehittää tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä koko niiden elinkaaren ajan.

Uusi Salomonin innovatiivinen ja supersuosittu kenkämallisto on XR Mission Climashield, joka on kehitetty erityisesti kovalla alustalla juoksevia varten. Salomonin kengät tunnistaa niiden ainutlaatuisen nopeasta kengännauhojen kiristyssysteemista, joka tekee kengistä paitsi helposti puettavat niin mukavan joustavat. Salomonin kengille tyypillistä on myös sporttisen vahvat värit ja futuristinen muotoilu. Tuotemerkin upeita kenkiä on myytävänä monissa netin kenkäkaupoissa, esimerkiksi Brandoksella, Zalandolla tai Shopalikessa. Tekeekö Salomon sinun liikuntahetkestäsi nautinnollisen? Kerro kokemuksesi luotetusta urheilumerkistä!

Salomon lyhyesti

  • Salomonin perusti ranskalainen Francois Salomon vuonna 1947 intohimosta urheiluun, erityisesti hiihtoon.
  • Suksisiteitä valmistamalla aloittanut Salomon tuottaa nykyään useita erilaisia urheilujalkineita, mutta se tunnetaan erityisesti huikeista monoistaan.
  • Salomon on suuri kansainvälinen yritys, joka välittää maapallon tulevaisuudesta pyrkimällä vähentämään toimintansa tuottamia ympäristöhaittoja ja levittämällä ympäristötietoisuutta.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun