s. Oliver

s. Oliverin pieni yritys syntyi 25 neliön huoneistossa saksalaisessa pikkukaupungissa vuonna 1969. Sen perustaja Bernd Freier sai vaatimattomasta alusta huolimatta seurata yrityksensä hienoa kasvutarinaa. Nykyään s. Oliver kuuluu suuriin kansainvälisiin muoti- ja vapaa-ajan vaatteita ja kenkiä valmistaviin yrityksiin. Charles Dickensin kirjan mukaan nimetty yritys on nyt eräs Euroopan suurimmista muotialan yrityksistä, ja sen tuotteita myydään jo yli 30 maassa.

s. Oliverin kenkiin ihastutaan niiden viimeistelyn suunnittelun ja laadun vuoksi. Kenkämerkki valmistaa klassisen kauniita ja mukavia kenkiä. s. Oliver on lifestylemerkki, joka haluaa valmistaa erittäin monipuolisesti erilaiset kengät kaikenlaisiin tilaisuuksiin, koko perheelle. Yrityksen motto kuuluukin: “Muotia kaikille, arkeen ja jokaiseen tilanteeseen”.

Saksalainen muotialan jättiläinen kantaa vastuunsa. Se oli mukana hyväntekeväisyyskampanjoissa Haitin maanjäristyksen ja Intian tulvien jälkeen. Yrityksen arvoihin kuuluu vilpittömyys, aitous, perinteet, erinomainen laatu sekä kohtuullinen hinta.

s. Oliverin kenkien muotoilu on yleensä rento ja tyylikäs. Kengät on helppo yhdistää erilaisiin asuihin. Hyvän laadun takaamiseksi ne valmistetaan aina korkealaatuisista materiaaleista kuten nahkasta. s. Oliverin kenkiä saa nyt tilattua useista netin kenkäkaupoista, esimerkiksi Zalandolta, Shopalikesta tai Brandokselta. Kenkäkaupat tarjoavat laajoja valikoimia erilaisia jalkineita erilaisiin tilaisuuksiin: tennareita, nilkkureita, saappaita, korkokenkiä, avokkaita ja sandaaleita. Oletko sinä käyttänyt s. Oliverin kenkiä? Kerro kokemuksesi tuotemerkistä!

s. Oliver lyhyesti

  • Saksalainen muotialan jättiläinen valmistaa monipuolisen valikoiman kenkiä koko perheelle.
  • s. Oliverin kengät ovat kohtuuhintaisia, klassisia ja mukavia.
  • Kenkämerkin mallistot ovat hyvin laajat ja monipuoliset, joten niistä löytyvät kengät jokaiseen tilaisuuteen.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun