Bronx

Bronx on palkittu hollantilainen kenkämerkki, joka on saavuttanut vakiintuneen aseman kannattajakunnassaan. Bronxit vetoavat käyttäjiin trendikkyydellään ja yksilöllisyydellään. Siksi merkki onkin johtavia eurooppalaisessa kenkäteollisuudessa: kenkiä myydään jo yli 40 maassa. Bronx on erittäin monipuolinen kenkämerkki, sillä sen tarjontaan kuuluu paljon erilaisia kenkiä. Siksi Bronxeilla voi lähteä mihin vain: rannalle, bileisiin, sunnuntaikävelylle, tanssimaan, shoppailemaan...

Noin sata vuotta vanhan Bronxin osaava tiimi johtajanaan nimekäs designeri Frits Dijkman luovat visioistaan upeita Bronx-kenkiä käyttäjäkunnalleen. Kekseliäisyys, intohimo ja mielikuvituksellisuus ovat johtotähtiä näiden kenkien muotoilussa. Monipuolinen suunnittelu takaa sen, että Bronxit sopivat moniin eri tilaisuuksiin. Erityisen tunnettu Bronx on esimerkiksi saappaistaan. Bronx pystyy vastaamaan uusimpiin trendivirtauksiin ajankohtaisuudellaan, mutta pysymään kuitenkin yksilöllisen ilmeikkäänä. Bronxin valttikorttina onkin sen kyky uudistua jatkuvasti. Bronxit kengät onnistuvat olemaan yhtä aikaa rouheat ja elegantit.

Bronxia rakastavat erityisesti trenditietoiset nuoret naiset, jotka haluavat pukeutua persoonallisesti. Käyttäjiä ilahduttavat myös hinnat, jotka Bronxilla ovat huippumerkiksi varsin kilpailukykyiset. Helpoimmin vaikkapa uuden Bronx-korkokenkäparin hankkiminen onnistuu tilaamalla ne netin kenkäkaupoista. Bronxeja on tarjolla useassakin kenkäkaupassa, kuten Spartoolla, Zalandolla, Brandoksella ja Footwayssa. Malleja löytyy todella monipuolisesti erilaisia: bootseja, saapikkaita, nilkkureita, sandaaleja, korkokenkiä avokärjellä, nauhattomia tennareita, maihareita tai trendikkäitä paksupohjaisia tennareita. Bronxit nahkakengät valmistetaan myös laadukkaasta, aidosta nahasta. Erotutko sinäkin joukosta omilla Bronxeillasi? Jaa kokemuksesi kenkämerkistä myös Bronxista haaveilevien tietoon!

Bronx lyhyesti

  • Hollantilainen Bronx on eräs Euroopan suurimmista kengänvalmistajista.
  • Bronxin valikoima on aina ajankohtainen ja kattaa monipuolisesti erilaisia kenkiä.
  • Käyttäjiä puhuttaa trendikkyyden ja ilmeikkyyden lisäksi kenkien korkea laatu. Kätevimmin Bronxit saa netistä tilaamalla.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun