Kengät Roxy CONNECT DYE
16,50€ 27,50€
Talvisaappaat Roxy Rainier II
100,06€ 129,95€
Kengät Roxy Set Seeker
60,03€ 69,00€
Kengät Roxy Set Session II
49,28€ 56,00€
Talvisaappaat Roxy RAINIER II |1|
100,01€ 109,90€
Kengät Roxy TARA
73,59€ 91,99€

Roxy

115 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Roxy

Rento ja sporttinen amerikkalainen Roxy tunnetaan surffi- ja laskettelutuotteiden valmistajana. Kenkäbrändi on kohdistanut tuotevalikoimansa ainoastaan tytöille ja naisille. Niimpä brändin kenkien muotoilu on paitsi rentoa niin naisellista. Uimapukujen valmistajana aloittanut Roxy on laajentanut sittemmin myös kenkiin.

Kalifornialainen Roxy on suurin tytöille surffaustuotteita valmistava merkki ja samalla suurin sponsori naisten surffauksessa. Roxyn tiimiin kuuluu esimerkiksi surffaaja Sally Fitzgibbons, lumilautailijat Torah Bright ja Mimmi Sandström sekä vapaahiihdon Michaela Utsi. Roxyn kengille on tyypillistä sporttisuus ja iloisen pirteä väritys. Merkin kenkävalikoimiin kuuluu esimerkiksi rantasandaaleja, kanvaasikenkiä ja tennareita. Tuotemerkki valmistaa kengät etenkin aktiivisia ja itsenäisiä, lautailua tai surffausta rakastavia naisia silmällä pitäen.

Roxy perustettiin osaksi maailmankuulua Quiksilver-brändiä vuonna 1990. Lyhyen historiansa aikana Roxy on saavuttanut suurta menestystä käyttäjiensä keskuudessa. Tuotemerkin logo syntyy kahdesta Quiksilverin logosta, jotka on asetettu vastakkain sydämen muotoon.

Urheilukenkien lisäksi Roxyn valikoimaan kuuluu lukuisia erilaisia trendikkäitä vapaa-ajankenkiä. Niitä ovat esimerkiksi inkakuvioiset nauhakengät, kirjotut bootsit, värikkäät varvassandaalit tai ajattomat mustat saappaat. Kaikki nämä saa itselleen tilaamalla ne netin kenkäkaupoista, esimerkiksi Footwaylta, Brandokselta, Spartoolta tai Zalandolta. Saatko sinäkin Roxysta naisellista voimaa urheiluun? Kerro kokemuksesi tyttöjen omasta sporttimerkistä.

Roxylyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun