Kengät Rieker RIKTUS
66,99€
Sandaalit Rieker BALTUNE
48,79€ 60,99€
Citylenkkarit, joissa pikanyöritys, Rieker
69,90€
Sandaalit Rieker ROBERTO
71,99€
Kengät Rieker ANAH
71,99€
Kengät, Rieker
69,90€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Kipkop Store
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

Rieker

93 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Rieker

Rieker kuuluu niihin saksalaisiin luottomerkkikenkiin, joissa on arkikenkien tärkeimmät ominaisuudet. Väsyneiden jalkojen parhaana ystävänä Riekerit antavat jalalle parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden. Riekerin kengät valmistetaan takuuvarmalla laadulla ja pitkällä, 130 vuoden kokemuksella. Kenkämerkki tarjoaa sopivat kengät jokaiseen säähän ja tarpeeseen. Etelä-Saksan vuoristomaisemissa syntynyt Rieker levittää sanomaansa jo ympäri maailman, sillä se tunnetaan eräänä maailman suosituimmista mukavien kenkien valmistajista.

Riekerin kengille on tarkat ergonomia- ja laatuvaatimukset. Merkin kehittämä antitress-teknologia takaa erinomaisen mukavuuden. Samalla Riekerin kengät ovat kevyitä, hyvin hengittäviä, joustavia ja ne vaimentavat iskua. Kestävyytensä ansiosta Riekerit ovat myös ekologinen vaihtoehto.

Riekerin valikoimista löytyy monipuolisesti erilaisia naistenkenkämalleja kuten saappaita, nilkkureita, ballerinoja, bootseja, nauhakenkiä tai tennareita. Riekerit jalassa kauneudesta ei tarvitse kärsiä, sillä Riekerit tarjoavat mukavuuden ohella ajattoman tyylikästä muotoilua. Värit ovat kengissä ajattomia ja neutraaleja. Parasta Riekerissä silti on sen huikea hinta-laatusuhde. Riekerin kenkiä myyvät monet netin kenkäkaupat, kuten Shopalike ja Zalando. Onko Riekerit sinun kenkävalikoimasi mukavin kenkäpari? Kerro kokemuksesi perinteikkäästä saksalaisesta kenkämerkistä.

Rieker lyhyesti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Dude5
Parasta A-ryhmää. Viidet Riekerin kengät olen omistanut ja neljä paria vielä käytössä. Tyylikkäitä, kestäviä, hyviä kävellä. Laatu huokuu kaikesta. Kestävät vuosikausia hyvinä.
Ulvi Oun5
Mukavia, kevyitä, löytyy malleja kaikenlaiseen säähän ja hinta-laatu suhde ihan kohdallaan!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun