Reebok

Reebokin tavoitteena on valmistaa niin hyvät urheilukengät, että niiden käyttäjä pystyy ylittämään rajansa. Tuotemerkin valmistamat kengät ovat luotettavia, turvallisia ja kestäviä. Värikkäät ja sporttisen pirteät urheilu- ja vapaa-ajan kengät piristävät arkista asua muuallakin kuin urheillessa. Reebokin tuotevalikoimaan kuuluu hyvin monenlaisia kenkiä aerobickengistä tennareihin. Urheilumaailman jättiyritys haluaa valmistaa kengät jokaiselle urheilua rakastavalle, niin ammattiurheilijalle, harrastelijalle kuin sunnuntaihölkkäilijällekin.

Reebokin pitkä historia ulottuu aina vuoteen 1895 asti, jolloin englantilainen mies nimeltä Foster perusti Boltonin kaupungissa yrityksen J.W. Foster & Sons. Maailmankartalle yritys piirsi itsensä vuoden 1924 kesäolympialaisissa, kun merkin juoksukengät saivat kisoissa suurta menestystä. Uusi nimi syntyi 1980-luvulla, kun Fosterin perilliset perustivat vanhan perustalle uuden yrityksen Afrikan antiloopin, Rhebokin, mukaan. Reebok onkin valloittanut maailman urheiluvaate- ja kenkämarkkinat nopeasti antiloopin tapaan.

”I am what I am” on Reebokin slogan, joka kuvastaa sen rentoa itsevarmuutta. Yrityksen tyyli on rennon amerikkalainen, vaikka sen juuret ovatkin Britanniassa. Reebok on muiden urheilumerkkien tapaan alkanut vallata myös katunäkymää etenkin hip hop -kulttuurin keskuudessa. Reebok tekee yhteistyötä urheilun huippunimien kanssa. Se sponsoroi esimerkiksi kuuluisaa Lewis Hamiltonia ja Nicolás Almagroa. Myös sellaiset julkkikset kuin Scarlett Johansson, Nelly, Pharell Williams, 50cent ja Jay-Z ovat tehneet yhteistyötä suurmerkin kanssa.

Reebok ei pelkää haasteita. Siksi se ryhtyi valmistamaan kenkiä erääseen vaikeimmista ja monipuolisimmista urheilulajeista, nimittäin crossfitiin, jonka suosio on ollut viime vuosina ennennäkemättömän huimassa kasvussa. Reebok on valmistanut Crossfit-mallistonsa sydämellä kivenkovan lajin suuria haasteita silmällä pitäen. Esimerkiksi monipuolinen Crossfit Nano on suosittu malli crossfittaajien keskuudessa: se on toisaalta joustava kenkä, toisaalta sen matala ja tukeva pohja tekee kengästä sopivan painonnostoon.

Reebokin streetkengät ovat paitsi käytännölliset niin trendikkäät. Jokaisen kengän muotoilu on persoonallisia yksityiskohtia myöten hiottu kuten huippumerkiltä odotetaankin. Monipuoliset valikoimat Reebokin urheilu- ja vapaa-ajankenkiä löytyy useista netin kenkäkaupoista. Reebok on edustettuna esimerkiksi Brandoksella, Zalandolla ja Footwaylla. Saatko sinäkin urheilusta eniten irti Reebokit jalassa? Kerro kokemuksesi luotetusta urheilumerkistä!

Reebok lyhyesti

  • Foster perusti Reebokin Britanniassa jo 1800-luvun lopulla.
  • Reebokin tyyli on ennakkoluuloton, rohkea ja persoonallinen. Urheilumerkki on vastannut esimerkiksi trendilaji crossfitin kysyntään uudella Crossfit Nano -crossfitkengällään.
  • Reebokin valikoimiin kuuluu monenlaisten eri urheilukenkien lisäksi trendikkäät streetkengät ja tennarit.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun