Primeboots kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Nelly, Brandos, Footway edustavat Primeboots -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Primeboots -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Primeboots -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Primeboots

Primeboots

Primeboots on nahkasaappaiden eurooppalaista aatelia, taattua laatua kauas kiirineellä maineella. Primebootsien valmistus aloitettiin Espanjassa 1900-luvun alkupuolella, kaupungissa nimeltä Valvardena del Calzado. Yhä edelleen merkin saappaat valmistuvat vuosikymmenten aikana hankitulla kokemuksella ja asiantuntijuudella saman kaupungin samalla tehtaalla. Primebootsit tehdään tietysti käsityönä parhaista luonnollisista materiaaleista, kuten aidosta nahkasta ja kumista.

Primebootsit valmistetaan kahdessa eri vaiheessa ”Goodyear welt”-tekniikalla. Ensimmäiseksi ommellaan varsi, sisäpohja ja reunakaistale yhteen. Sitten ommellaan yhteen reunakaistale ja ulkopohja, ja ne edelleen reunakaistaleen saumaan. Tällä tekniikalla Primebootseista tulee ainutlaatuisen hengittävät kengät, samalla sisäpohja muotoutuu erinomaisesti käyttäjän jalan mukaan. Pehmeä, mutta jämäkkä sisäpohjan korkkipohja muovautuu täydellisesti jalkapohjan mukaan. Joissakin malleissa on Sympatex-vuori, joka tuntuu ihanan pehmoiselta ja lämpimältä ihoa vasten. Primebootsit valmistetaan aina jämäkästä ja paksusta rasvanahasta, jolla on erinomaiset kestämis- ja muotoutumisominaisuudet. Rasvanahka myös patinoituu kauniisti ajan myötä.

Primebootsin mallistosta löytyy esimerkiksi Engineer High-14, joka on laatua, ajatonta tyyliä ja trendikkyyttä arvostavan valinta. Malliltaan Engineer High on klassinen ratsastussaapas, jolle rouhea nahka ja messingin väriset, viimeistellyt detaljit antavat yhtä aikaa trendikkään rosoisen ja hillityn tyylikkään vaikutelman. Kauniin muotoilunsa lisäksi kengissä on kumipohja, joka pitää talven liukkailla, sekä huippulaatuinen nahka, jonka ansiosta kengät kestävät vuodesta toiseen.

Engineer Highin lisäksi Primeboots valmistaa useita eri malleja saappaista: pitkävartisia, bikerbootseja, lyhytvartisia nilkkureita jne. Primebootsilla on nykyään saappaita myös moottoripyöräilyyn ja ratsastukseen. Kaikkia saappaita yhdistää hiottu, viimeistelty muotoilu ja erinomaisen korkea laatu. Eipä ihme, että Primebootsit ovat suosittu valinta laatua arvostavien, hyvään makuun pukeutuvien bloggareiden suosiossa vuodesta toiseen. Huippulaatuiset ja hienostuneen tyylikkäät Primebootsit saa itselleen tilaamalla parin netin kenkäkaupasta, esimerkiksi Zalandon suurista valikoimista. Myös Brandos ja Nelly ylpeänä esittelevät Primeboots-valikoimiaan. Onko Primebootsit sinunkin unelmasaappaasi? Kerro kokemuksesi luksusmerkistä!

Primeboots lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun