Sandaalit Pikolinos TARIFA 06J
90,40€ 113,00€
Sandaalit Pikolinos MYKONOS W1G
90,40€ 113,00€
Kengät Pikolinos BAQUEIRA W9M
86,10€ 123,00€
Sandaalit Pikolinos TARIFA 06J |1|
113,00€
Sandaalit Pikolinos MADEIRA W3G
90,40€ 113,00€
Kengät Pikolinos CALABRIA W9K
91,80€ 102,00€

Pikolinos

136 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Pikolinos

Pikolinos on espanjalainen kenkämerkki, joka perustettiin vuonna 1984 valmistamaan teknisiltä ominaisuuksiltaan huippulaadukkaita kenkiä luonnollisella ja perinteisellä valmistustavalla. Pikolinoksen kengät suunnitellaan luontoa ja perinteisiä valmistusmenetelmiä kunnioittaen tyylikkäiksi ja mukaviksi. Kaikki suunnittelu lähtee yrityksen perusarvoista, jotka ovat ainutlaatuisuus, luonnollisuus ja aitous. Arvoista kiinni pitäminen on kannattanut, sillä nykyään Pikolinoksen kenkiä myydään jo yli 60 eri maahan.

Tuotemerkki vastaa etenkin sellaisten käyttäjien kysyntään, jotka haluavat kengiltään erinomaista laatua. Pikolinoksessa maksavat huippulaatuiset materiaalit ja lestien viimeistelty muotoilu, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden kengissä. Esimerkiksi Pikolinoksen kehittelemä ilmatäytteinen Airgonomics-kengänpohja tekee kävelemisestä mukavaa ja ehkäisee erilaisia selkä- , jalka- ja nivelkipuja.

Pikolinos kuuluu niihin harvoihin kenkämerkkeihin, jotka aidosti haluavat taistella monimuotoisen luonnon puolesta. Siksi tuotemerkki pyrkii jatkuvasti minimoimaan hiilijalanjälkeään käyttämällä ekologisia materiaaleja ja tuotantotapoja. Pikolinoksen pyrkimys ekologisuuteen tulee esille myös siinä, että sen toimistossa käytetään ainoastaan sähköisiä asiakirjoja paperisten sijaan.

Pikolinoksen valikoimista löytyvät sandaalit, tennarit, korkokengät, sandaletit ja loaferit. Pikolinos tarjoaa vapaa-ajan kenkien lisäksi tyylikkäitä vaihtoehtoja esimerkiksi miesten smart casual -pukeutumiseen. Naisille Pikolinos valmistaa esimerkiksi hillityn tyylikkäitä malleja toimistopukeutumiseen. Huippulaatuiset nilkkurit taas tekevät arkipukeutumisesta luksusta. Pikolinos-kengät saat omaksesi helpoimmin tilaamalla ne netin kenkäkaupoista, jotka tarjoavat monipuoliset valikoimat tuotemerkin kenkiä. Netissä Pikolinosta myyvät esimerkiksi Shopalike, Zalando ja Brandos. Oletko sinä käyttänyt Pikolinoksen kenkiä? Kerro kokemuksesi tuotemerkistä.

Pikolinos lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun