Peak Performance

Eräänä lumisena päivänä Ruotsin piskuisessa tunturikylässä kolme hiihtäjää kohtasivat toisensa. Syntyi keskustelu siitä, miksi kukaan ei valmistanut käytännöllisiä mutta yksinkertaisen kauniita urheiluvaatteita. Nämä kolme hiihtäjää, joihin kuului hiihdon maailmanmestari, hiihtolehden päätoimittaja ja suunnittelija, päättivät lakata odottamasta ja perustaa itse yrityksen, joka vastaisi heidän vaatimuksiaan. Ja kun Peak Performance syntyi vastaamaan hiihdon maailmanmestarin vaatimuksia, voiko kukaan harrastaja enempää toivoa?

Aluksi Peak Performancen tarkoituksena oli valmistaa vaatteita ainostaan itselleen ja ystävilleen, mutta huippulaatuisten vaatteiden kysyntä kasvoi niin valtavasti, että yritys alkoi nopeasti laajeta. Hetkessä Peak Performance syrjäytti useat muut huippumerkit yksinkertaisella muotoilullaan ja vakuuttavalla laadullaan. Nykyään Peak Performance on Skandinavian suurin toiminnallisia urheiluvaatteita myyvä yritys, joka valmistaa tuotteita vapaa-ajan, hiihdon ja muun ulkoilmaelämän vaatimuksiin. Monikansallisen yrityksen tuotteita viedään jo 20 eri maahan.

Tuotemerkin kaikkia kenkiä yhdistää Peak Performancen tavaramerkit eli yksinkertaisen kaunis design sekä huippuun hiottu käytännöllisyys. Peak Performancella on selkeä suunnitelma, jonka mukaan kaiken yrityksen toiminnan tulee olla luottamuksellista, aitoa, uudistuvaa, optimista ja pitkäaikaista. Tärkeistä arvoista pidetään kiinni, vaikka pyritään jatkuvaan laajenemiseen. Maailmanluokan laadun, toiminnallisuuden ja kauniin muotoilun avulla yritys pystyy jatkuvasti laajenemaan. Koko yrityksen idea kiteytyy yhteen ajatukseen: “ihminen ja luonto täydessä harmoniassa”.

Peak Performancen kenkävalikoimat kattavat nykyään lähes koko urheilun kirjon: pyöräilyn, golfin, fitnesskuntoilun, tietysti alppilajit ynnä monet muut. Peakilta löytyy malleja monipuolisesti myös erilaiseen vapaa-aikaan, esimerkiksi saappaat, tennarit, maiharit ja nilkkurit. Kengät on valmistettu poikkeuksetta todella laadukkaasta nahkasta, joka takaa mukavan käytön ja vakuuttavan korkealaatuisen ulkonäön. Muotoilu on yksinkertaista, sporttista, rentoa ja laaduksta. Peak Performancen huippulaatuiset kengät saat helposti kotiisi tilaamalla ne netin kenkäkaupoista. Tuotemerkkiä on tarjolla esimerkiksi Zalandolla, Brandoksella ja Footwaylla. Tekeekö Peak Performance sinunkin treenistäsi onnistuneen? Kerro kokemuksesi huippumerkistä!

Peak Performance lyhyesti

  • Urheilu- ja vapaa-ajankenkiä valmistava Peak Performance syntyi vuonna 1986 kolmen ruotsalaisen urheiluasiantuntijan kohtaamisesta.
  • Peak Performance toteuttaa edelleen mottoaan: “ihminen ja luonto täydellisessä harmoniassa”.
  • Peak Performancen valttikortteja ovat huippuun hiottu käytännöllisyys sekä yksinkertaisen kaunis design.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun