Pax kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Ellos, Lekmer, Brandos edustavat Pax -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Pax -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pax -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pax

Pax

Vuonna 1929 ruotsalainen yritys valmisti ensimmäiset jalkineensa lapsille. Ruotsissa arvostettu tuotemerkki on tehnyt viime vuosina tuloaan myös suomalaisten lasten jalkoihin. Nykyään Pax tunnetaan etenkin erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan ja erittäin monipuolisista valikoimistaan erilaisia lastenkenkiä. Pax tietää, että lasten kenkien on oltava ennen kaikkia käytännöllisiä, mutta myös hauskoja. Kenkien on oltava lisäksi kestävät, jotta ne palvelevat käyttäjäänsä hyvin ja pitkään pihaleikeissä. Ruotsalaisen tuotemerkin kengät on suunniteltu pohjoismaisiin ilmasto-oloihimme sopiviksi. Siksi ne lämmittävät kylmällä ja toisaalta vilvoittavat kesällä.

Paxin ehdoton valttikortti on edulliset hinnat. Lasten kengistä ei mielellään maksa maltaita, sillä kasvavalle lapselle kenkiä täytyy ostaa usein. Jopa nahkaiset kengät voivat Paxilla olla muiden tuotemerkkien vastaavia puolet halvempia. Kuitenkin Pax kykenee tarjoamaan oikeasti laadukkaita kenkiä edulliseen hintaan. Esimerkiksi ensiaskelkenkinä Paxit ovat suosittuja. Kengät suojaavat ja tukevat erinomaisesti pientä nilkkaa. Lisäksi ne ovat mukavat, vettähylkivät ja helpot laittaa jalkaan. Käyttäjien kokemusten mukaan suuren helpotuksen lapsiperheen elämään tuo yksinkertaisesti tarrakiinnitys.

Perheen pienille, mutta sitäkin vauhdikkaimmille seikkailijoille sopivat Pax-kengät löytyvät useista eri netin kenkäkaupoista, kuten Zalandolta, Brandokselta tai Footwaylta. Valikoimat tarjoavat monenlaisia kenkiä tennareista saappaisiin, ballerinoista vaelluskenkiin ja nilkkureista sandaaleihin. Iloisesti eri sävyissä säihkyvä värimaailma miellyttää lasten silmää. Materiaaleista Pax suosii vaihtelevasti nahkaa, tekstiiliä tai nahkajäljitelmää – kuitenkin aina korkealaatuisena. Tuoko Paxin kengät sinun arkeesi helpotuksen? Kerro kokemuksesi lastenkenkämerkistä!

Pax lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun