Pantofola D'Oro kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Spartoo, Stylepit, Brandos edustavat Pantofola D'Oro -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Pantofola D'Oro -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pantofola D'Oro -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pantofola D'Oro

Pantofola D
Pantofola D'Oro

Pantofola D'Oro tunnetaan maailmalla luotettavana ja arvostettuna kenkämerkkinä. Sen kengänvalmistusperinteet ulottuvat kauas hamaan historiaan, aina vuoteen 1886, jolloin legendaarinen merkki perustettiin Italiassa, vanhassa Ascoli Picenon kaupungissa. Yritys on kulkenut Lazzarinin suutariperheen suvussa. Aluksi yritys valmisti jalkapallokenkiä, josta se tunnetaan yhä edelleen.

Merkin salaisuutena on yhdistää kengissä moitteeton laatu, sporttinen tyylikkyys, luotettava suorituskyky ja perinteinen käsityötaito. Näin syntyvät mukavat ja joustavat jalkineet, jotka sopivat erinomaisesti vapaa-ajan käyttöön. Pantofola D'Oron kengät tuovat asuun kuin asuun rennon, mutta elegantin vaikutelman. Nykyään yritys on keskittynyt erityisesti miesten laadukkaiden ja urheiluvaikutteisten kenkien valmistamiseen. Kengät valmistetaan korkealaatuisesta nahkasta tai kankaasta.

Brändin identiteettiin oman leimansa on lyönyt Juventusin jalkapalloilijalegenda John Charles, joka totesi 1950-luvulla Pantofola d'Oron kengistä: “Nämä eivät ole vain jalkapallokengät, vaan kultaiset tohvelit”. Kultaiset tohvelit ovat edelleen kenkämerkin virallinen nimi, italiaksi Pantofola d'Oro. Sittemmin merkki on ollut todella suosittu jalkapalloilijoiden keskuudessa etenkin pehmeän nahkan ansiosta, joka muotoutuu mukavasti jalkaan juuri sopivaksi.

Nykyään kenkämerkki on jakanut tuotantonsa neljän eri tuotelinjan alle, jotka ovat Spare Time, PdO1, PdO Gold sekä jalkapallokengät. Miehille valikoimista on saatavilla rentoja vapaa-ajan kenkiä, kevyitä tossuja ja kävelykenkiä. Naiset löytävät Pantofola d'Orolta mukavia kävelykenkkiä, nilkkureita tai ballerinoja. Merkin kenkiä myyvät netin kenkäkaupoista esimerkiksi Stylepit ja Brandos. Kuuluvatko Pantofola d'Oron kengät sinunkin lempijalkineisiisi? Kerro kokemuksesi tuotemerkin kengistä!

Pantofola d'Oro lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun