Palladium kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Boozt, Spartoo edustavat Palladium -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Palladium -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Palladium -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Palladium

Palladium

Palladiumin tarina kenkämerkkien joukossa on omaa luokkaansa. Vai onko jokin muu merkki aloittanut valmistamalla lentokoneen renkaita? Palladium perustettiin vuonna 1920 valmistamaan renkaita vulkanoidusta kumista ja kumin sekoituksesta. Yrityksen kehittämä tekniikka oli niin innovatiivinen, että lähes kaikki eurooppalaiset lentoyhtiöt käyttivät Palladiumin renkaita. Sodan jälkeen kysynnän laskettua renkaiden valmistus romahti, ja tehdas siirrettiin Ranskaan. Samalla yritys vaihtoi työnkuvaansa laadukkaiden kenkien valmistajaksi. Kun vuonna 1947 valmistunut legendaarinen malli Pampa pääsi välittömästi Afrikan vaikeassa maastossa vaeltavan muukalaislegioonan suosioon, oli Palladiumin menestyksekäs ura kenkämaailmassa alkanut.

Yhä edelleen Pampa-mallia valmistetaan samalla ammattimaisella tavalla kuin 60 vuotta aiemmin. Mallilla on edelleen samat huikeat ominaisuudet etenkin mukavuudessa ja kestävyydessä. Kengässä silmiinpistävää on vahva kumipohja, joka antaa kengille rouhean tyylikkään ulkonäön. Pampa-malli on edelleen Palladiumin suosituin kenkämalli. Tällä hetkellä Pampa on muodin huipulla varsinkin rentoutensa ja rouhean ulkonäkönsä ansiosta. Myös mukavuus on nyt kengissä muotia, ja Palladiumin Pampa todella vastaa kysyntään. Jos kenkä palvelee erinomaisesti Afrikan kuumissa vuoristo-oloissa, mikseipä sitten kevyessä katukäytössä.

Palladium valmistaa Pampan lisäksi erilaisia kenkiä kuten bootseja, tennareita, saappaita, nauhakenkiä, sandaaleja, talvikenkiä, kangaskenkiä ja kiilakorkokenkiä. Palladiumin malleja kuitenkin yhdistää pyöreä Palladium-logo sekä yksiosainen kumipohja. Tyypillinen Palladiumin muotoilu on rento ja muistuttaa maiharin muotoilua. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Palladiumia ylistetään ylivoimaisten kestävyysominaisuuksiensa ansiosta. Kestävyys johtuu etenkin erittäin korkealaatuisten materiaalin käyttämisestä. Kaikki Palladiumin kengät valmistetaan 100 prosenttisesta, kivipestystä puuvillakankaasta.

Tällä hetkellä kuumin Palladiumin malli on klassinen Pampa vitivalkoisella värityksellä. Supertrendikkään kengän saa omakseen tilaamalla sen esimerkiksi netin kenkäkaupasta kuten Nellyltä, Spartoolta tai Brandokselta. Netistä löytyy myös useita tuoreita malleja takuuvarmaan, ajattomaan ja luotettavaan Palladiumin tyyliin. Esimerkiksi uusi, sporttisempi Pampa Lite Technology on malli, jossa on erittäin ohut pohja ja hyvä hengittävyys. Kuuluvatko Palladiumin kengät sinun trendikkääseen katutyyliisi? Kerro kokemuksesi huippumerkistä!

Palladium lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun