New Balance

New Balance on tällä hetkellä tulikuuma ja haluttu lifestyle-jalkinebrändi Euroopassa. Viime vuosina kengät ovat ilmestyneet muotibloggarien ja fashionistojen jalkoihin, ja vähitellen lenkkaribuumi on levinnyt kaikkien keskuuteen. New Balance on nyt paitsi huipputrendikäs, niin myös eettinen valinta. Osa brändin kengistä nimittäin valmistetaan Englannissa Flimbyn kylällä. New Balancella on lisäksi viisi tehdasta Amerikassa Kauko-idän sijaan. Siitä huolimatta merkin kengät ovat jopa edullisempia kuin kilpailijansa.

Menestystarinan pohjalla on vuonna 1906 Bostonissa ortopedisten pohjallisten valmistajana aloittanut yritys. Varsinainen maailmanvalloitus alkoi siitä, kun vuonna 1961 New Balance toi markkinoille maailman ensimmäisen juoksukengän, jota sai eri levyisillä lesteillä. Trackster-lenkkari muotoutuvine pohjineen nosti merkin urheilumaailman kärkinimien joukkoon. Tällä hetkellä New Balance on toiseksi suurin urheiluvaatemerkki Amerikan markkinoilla.

New Balancen menestys ei ole tarvinnut rahakkaita sponsorisopimuksia, vaan merkki on jo 1980-luvulta lähtien toteuttanut ”Endorsed by No One”-filosofiaansa. Sen mukaan New Balance panostaa ennemmän tutkimukseen, tuotekehitykseen ja hyväntekeväisyyteen kuin markkinointiin julkkisten avulla. Siitä huolimatta NB:t päätyvät usein huippu-urheilijoiden ja julkisuuden henkilöiden jalkaan. Tällä hetkellä erittäin suosittuja ovat retrohenkiset 70-, 80- ja 90-luvun mallit sekä alkuperäisasuissaan että uusina trendimuunnoksina. Retrotennarit valmistetaan kevyestä ja hengittävästä verkkoneuloksesta, canvasista sekä mokkanahasta.

New Balance on urheilukenkämarkkinoiden innovatiivisimpia valmistajia. Sen uudet, teknologiset menetelmät edesauttavat juoksulenkkareiden erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta. Esimerkiksi puhallutettu kumi on joustavampi ja paljon kevyempi kuin raakakumi, toisaalta FantomFIT-muotoilun ansiosta lenkkari istuu kuin sukka. New Balancen ideologiaan kuuluu valmistaa kengät ja vaatteet jokaiseen kokoon, sillä parempi istuvuus tarkoittaa parempaa suorituskykyä. Siksi sen tavaramerkki on edelleen eri levyiset lestit. Yrityksen ydinarvoihin kuuluvat rehellisyys ja tiimityö, mutta asiakkaiden tarpeiden tyydyttäminen on tavoite numero yksi.

New Balance valmistaa paitsi retrotennarit ja juoksulenkkarit niin kengät tennikseen, juoksuun, koripalloon ja ulkoiluun. Tällä hetkellä erittäin suosittuja ovat retrohenkiset 70-, 80- ja 90-luvun mallit sekä alkuperäisasuissaan että uusina trendimuunnoksina. Retrotennarit valmistetaan kevyestä ja hengittävästä verkkoneuloksesta, canvasista sekä mokkanahasta. New Balancen kenkiä on tarjolla useissa netin kenkäkaupoissa kuten Nellyllä, Spartoolla, Zalandolla ja Brandoksella. Kuuluvatko New Balancen lenkkarit sinunkin arkeesi? Kerro kokemuksesi trendikkäästä merkistä!

New Balance tiivistetysti

  • Amerikkalainen urheiluvaatemerkki aloitti muotoutuvien pohjallisten valmistajana ja on nykyään Amerikan toiseksi suurin urheiluvaatevalmistaja.
  • New Balancen lenkkarit ja tennarit ovat tällä hetkellä kuumia sanoja katumuodissa.
  • NB:n lenkkareiden puolesta puhuvat erinomaisen suorituskyvyn ja istuvuuden lisäksi eettinen valmistus sekä kilpailukykyiset hinnat.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun